kolmapäev, 22. august 2012

must nagu öö

pozo | 4,2/74 | 1h20min

päeval taas ülikuum ja tuul vekk. õhtul temperatuuri langedes hakkas tõstma. päris õiget hetke ei kannatanud oodata ja rigasin alustuseks viiese. ja see oleks ka otsuse tegemise ajal paras olnud, aga juba rigamise ajal tõstis nii palju, et olin vähem kui kümne minutiga kaldal tagasi ja tegin neljase valmis. see oli täpselt paras, kohati sutsakas üle.

lauaga tutvumise sessioon. iga triibuga hakkas aina rohkem meeldima. uime asukohaga vaja veel mängida, meeldiva kardaani asendi vist juba leidsin.

lainet jälle eriti ei olnud, nii et veivamisest ja hüppamisest ei tea veel rääkida, aga kihutab ägedalt ja gybe'is on vapsee mürakaru. siledas vees teeb ilusa sujuva kaare ja kui vaja, keerab ka praktiliselt kohapeal ringi.

saaks nüüd vähe korralikumat tuult kah....

kuna tuul tuli hilja, jäin jälle pimeda peale. viimased kümme minutit ei näinud välja sõites enam praktiliselt midagi peale jänkude. kirjeldamatult äge on kihutada süsimusta vee peal tumetumesinise horisondi poole ja siis märgata kuskilt kaugelt ookeanist teist purje vastu tulemas.. ja siis veel see hetk, kui järsku kõik jänkud praktiliselt nähtamatu veeseina varju kaovad.. ühe hüppe maandusin täiesti perseli, sest vesi tuli alla kukkudes prognoositust tükk maad hiljem vastu.

väga ilus õhtu.

1 kommentaar: