teisipäev, 21. august 2012

proof

pozo | 4,2/72; 4,2/74 | 1h40min

suur lauatest. eile tuli mingi 24-tunni viirus külge ja viis tervise ära. lisaks jõudis mulle umbes lõunaks kohale, et eestis on natuke pidulikum päev ja keegi tööd ei tee, nii et läksin igavusest uut säästulauda otsima. sattusin kohaliku toodangu otsa. sain tänaseks testimiseks proof boardsi wave-line laua. sosa sheibitud ja dunkerbecki testitud vist enamvähem. täiesti käsitsi voolitud, litraaži päris täpselt keegi ei tea, arvame, et 74l. suurusjärk viis aastat vana toode. visuaalse disaini poolest näeb välja kümne aastane. alla panemiseks anti 23 cm fanaticu freewave'i uim.

proovisin siis oma vana püssi ja proofi vaheldumisi, vahetasin uimesid ka risti-rästi. 15 mintsa sõitsin proofiga, pärast seda tundus fanatic betoonist titaanikuna. seesama laud, mis on aastaid olnud nii nunnult imepisikene ja kerge ja iseenesest õhku tõusev.. :)

fanatic hoiab suunda paremini ja on vist ülepurjestuses ka stabiilsem, aga suures pildis proof igas mõttes si**ks parem. algul oli eriti harjumatu, kui nö lahtine ta vees on.. hästi tundlik, iga väikese suunamuudatuse asemel tahtis kannapöörde teha. gybe'ida praktiliselt võimatu. sättisin kardaani taas ettepoole, harjutasin natuke ja kõik läks ilusaks. väikesest chopist tõuseb täiesti iseenesest taevasse ja õhus on lauda kotrollida lõpmatult parem. gybe'is jääb palju lihtsamalt glissi. muidu täitsa tasuta glissi ei lähe, aga tal on täiesti ebanormaalne kiirendus. piisab paarisekundilisest puhangust ja siis saadki ühe nõksuga vee peale lükata. fanaticuga ongi see peamiseks peavaluks, et väiksemast puhangust ei saa mitte kuidagi käima, sest see muneb nii kaua enne kui aru saab, et tuul tuli..

omastasin selle pilli. pakkusin fanaticut vastu, aga jonas ütles, et seda on võimatu müüa :) pakkus, et ma annaks selle küla lastele mängimiseks...

konditsioon oli muidu tuule mõttes üllatavalt hea. neljane oli paras või sutsu üle. aga lainet polnud üldse. oli mingi pudru ja see tuli suht külje pealt. kõik teised tegid forwardeid. mina vaatasin, kuidas teised forwardeid teevad.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar