kolmapäev, 8. august 2012

freestyle 101

arinaga | 4,2/100 | 45min

pidi olema spordivaba päev. peaaegu õnnestuski, aga läksin belgia sõbrale ericule appi, et natuke ta gybe'imise manöövreid filmida, et ta aru saaks, kuhu kiirus kaob. ofcoors võtsin oma asjad ka kaasa, et siis hästi sutsukene vabastiili meelde tuletada.

oumaigaad kui kohutav! sarnane tunne sellega, kui esimest korda siimu jokkerit proovisin, olemata varem päris vabastiili lauaga sõitnud. üliiilai pann, paks sepik, suunda ei hoia, läheb iga kell spinni jne.. samas glissi saab täiesti tasuta. ja need jala-aasad! mulle näis, et mu laud seisis mitu nädalat puutumata toa nurgas ja isegi koti sees, aga rsk keegi on aasasid süvendamas käinud.. õrnalt ka ei mahtunud pähe, mis imemoodi nii suurte aasadega sõita saab..

lisa eelnevale otsa üks puhangulisemaid päevi, mida arinagas näinud olen ja kokkuvõttes väga naeratama ei ajanud.. vulcan oli lukus, proovisin paar korda spocki ja grubbyt. grubby hakkab vaikselt lubama kusjuures.

etendus lõppes ühe gybe'iga, mis lõppes omakorda suuravariiga. päris hoogne ja väga järsk gybe, vahetult enne jalgade vahetust lendas laud alt ära nagu keegi oleks selle minema löönud. kukkumise ajal oli umbes selline tunne nagu oleks lauaga läbi oma purje alumise akna sõitnud ja siis ise omakorda kogu sodile otsa kukkunud. magustoiduks jalaga selline obadus vastu laua serva, et säärekondi peale kerkis pinksipalli kõrgune lilla muhk. kardaan pooleks..... ei oskagi arvata, kas kogu kriis sai alguse kardaani plahvatusest või oli asi selles, et vabastiili lauaga üritati nii järsult gybe'ida nagu veivikaga ja laud lendas lihtsalt kurvist välja ja sai nii väänata, et kardaanil südar...

rohkem ei tahtnud ka.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar