neljapäev, 2. august 2012

disco de olas

posso | 3,7/72 4,2/72 | 2h

aiii, mikä päivä!

alustuseks pooltund väiksema purjega.. kuidagi sõita sai, aga väga vaevaliselt. lasin poomist täitsa lössi ja ikka oli tihti laua vee peal hoidmisega tükk tegemist.. aga vahepeal tõmbas litter jälle korralikult käima ka ja kuna üldiselt natuke underpowered, siis julges poiss kõikidele rampidele sirgelt täisgaasiga peale sõita. mõnelgi juhul sai päris kõrgelt alla kukkuda :)

väike paus ja neljasega vette. algul hakkas see ka jantima — kord vedas, kord mitte. aga jant läks üle ja järele jäi täpselt (no ikka kohe eriti täpselt) paras nelja-kahe ilm. ujaaah. enamasti iga väljasõiduga 3-4 kirevat hüpet ja sisse tulles väike veiv. kohati olid lained päris mammud ja sain mitmed asjad, mis väga uduselt bottom turni ja cutbacki meenutavad.. st laste versioonid nendest.. tavaliselt tegin nö cutbacki enne kui laine reaalselt minuni jõudis (igaks juhuks noh), aga ikka oli faking äge!

korra sain ka üllatuse osaliseks. üks mitte väga pisike laine suutis nii ligi hiilida, et ma ei pannud seda päris õigel ajal tähele. siis kui nägin, jäi vaid tõdeda, et see võtab minuni jõudes täpselt vertikaalse asendi. lendasin otse üles ja tegin kolmandiku backloopi. mitte täitsa kogemata, õhus sain aru, et siit tuleks nüüd bäkki keerata, aga kahjuks polnud ma selleks piisavalt valmis, et see vähemalt poolikult ära teha ja lendasin enamvähem selili-õlali vette. suunurgad lõid sellegipoolest kukla taga plaksu :) palun veel!

üks lainepull oli veel. lõpupoole suundusin veivihuvist kannustatuna taas rohkem allatuult, kus suuremad lained, aga natu vähem tuult. ja ühel väljasõidul siis tiksusin ja nägin, kuidas tsipa kaugemal üks kosmodroom kerkima hakkab. praegu mõtlen, et ei tea, kas olengi varem nii suurt lainet nii lähedalt vaadanud. õnneks tuli ka puhang ja tundus, et saan glissi. õrna glissi isegi saavutasin, sain täpselt jalad aasadesse, naeratasin ja ütlesin aupakliku peanokutusega lainele "you win".. kõmaki, nätaki, sulla-mulla. mul paluti vee alla oodata, kuni pesumasin tsükli lõpetab. teine, pisut leebem pesumasin tuli veel kohe otsa. pärast seda sain püsti ja minema, aga üks vend, kes minu kõrval loputust nautis, sai oma asjad alles täitsa kaldal kätte..

seni üks ägedamaid päevi.. :)

homsenii!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar