pühapäev, 5. august 2012

raputamine

kreisipozo | 3,7/72 | 2h

vette minnes pisuke intsident. on tavaline, et laud lastakse madalas vees kivide vahele kolksuma.. ka seekord kõrge veega peale minnes tegi uim paar kolksu vastu kivi. teine kolks oli kuidagi imelikult terava kõlaga. aga ronisin ikkagi laua peale ja kihutasin minema. glissi ajades vaatasin korra laua ahtrit ja sealt paistis korraks mingi imelik asi.. gliss tuli ja sain hoo sisse. aga kohe, kui ülestuult pressima hakkasin, läks laud spinni ja kui korrigeerisin ja jälle vajutasin, siis läks uuesti. tundus, et suurem osa uimest on kaldale jäänud. inspekteerimisel selgus, et laine oli uime sellise hooga kivisse virutanud, et uime kruvi kiskus us-boxis sees käivalt mutrilt vindi välja. kandilist mutrit enam polnud, keere oli peenikese traadina ümber kruvi.

tagasi kaldale, rahakott kaenlasse, parkla kõrval asuva surfishoppingcenteri esimesest uksest sisse, uus mutter ja ruttu randa tagasi. paar minutit ja tehtud. kusjuures uimel endal polnud midagi viga, mingit kivi jälge polnud ollagi..

muidu jätkus kõik sealt, kust eile pooleli jäi. minu pisike puri oli taas liiga võimas vedur. algul tundus, et puhub isegi rohkem, kui eile, sest ma ei saanud üldse hakkama. aga see võis olla eilse tormi tekitatud väsimusest. toibusin ruttu ja edasi suutsin enamvähem rajal püsida.

mõtlesin, et hakkaks täna vasakuga kaugemas otsas ka jalad aasas gybe'i tegema. kui aeg kätte tuli, siis ei julgenud õrnalt ka. kuidagi kindla avariina tundus sellise asja lõpptulemus. jäi siis proovimata.

ajasin täna masti veel 2 cm ettepoole ja bottomid läksid veeeel mõnusamaks. algul oli natuke imelik sõita nii ees mastiga, aga nii läks käima ka paremini ja hüppes oli ka laud natuke rahulikum ja ei lipendanud nii hullusti.

paremaga mõned suuremad hüpped. üks, vahetult enne viimast väljatulekut, oli juba täitsa päris hüppe moodi ja läks hulga aega enne kui laud vette tagasi jõudis.

bäki mõtteid nii metsikus looduses väga ei tekkinud. aga ühele väga järsule lainele sai kuidagi nii peale mindud, et sealt tuli tahtmatult veerand bäkki. sadasin täitsa pea ees vette. kõige mõnusam maandumine ei olnud, aga vähemalt väljastpoolt vaadates tundub, et jäin terveks.

väsinud, väsinud, väsinud.

vette tahaks :(

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar