teisipäev, 28. august 2012

another one of those days

pozo | 3,7/74 | 2h

välise konditsiooni poolest jätkus kõik sealt, kust eile pooleli jäi. korralik kolm-seitse tuul, algul sutsu vähem lainet, hiljem päris suured. aga sisemine konditsioon ei olnud kiita. kõhtu tekkis mingi gaasimaardla, mis ei lasknud korralikult hingata ja tegi olemise väga ebamugavaks. ja küll ma proovisin ennast igatpidi väänata, et sellest lahti saada.. vahepeal ootasin natuke kaldavees, võtsin trapetsi ka ära, aga ei miskit.. lõpupoole läks küll paremaks, aga täitsa heaks ikka mitte. seetõttu ka hulga lahjem sessioon.

harjutasin taas taga tacki. tugev areng, aga palju ei saanud teha, sest kõhuvalu segas. kui siledama platsi leiab, siis juba pigem tuleb ära.

rannas tuli täna iludus. nii tugevat maui-tunnet pole varem olnud. hüppasin taas täiskäigul laine seljast kaldale, aga see laine osutus väga suureks kolliks, mis oli vahetult enne hüpet vahutama hakanud. mine muffi, kui ilus oli õhust jälgida, kuidas oled vähemalt meetrise vahuseina trajektoorile maandumas.. maandumisplatsi, mis oli eelmise laine poolt täiesti peegliks silutud, sai mõne hetke vältel ka väga kõrgelt vaadata ning hetkeks tekkis kõhklus, kas nüüd sai liiale mindud. aga kõik oli kontrolli all ja vast tuli mu parema käe seni suurim ja ilusaim hüpe.

bäki katseid vaid paar tükki.. üks taas täiega üle keeratud, üks ebaküpsest (sest küpset ei kannatanud oodata kohati) lainest alakeeratud ja siis veel üks, mis oli juba peaaegu õige rotatsiooniga. keeran praegu alati kohe pärast õhkutõusu maksimaalselt ära ja ei vaata eriti ajastust ja asju konkreetse laine järgi.. aga eks esialgu olegi peamine suht suvaline tiir ära teha, et õhus toimuvast üldse mingi pilt ette saada..

lauast siis rahva tungival nõudmisel pilti.. :)


4 kommentaari:

  1. no tehakse ikka konkreetseid laudu ka veel - disaini osas eelkõige. Ilus. Ja su jutu põhjal ka sisukas. Kallis?

    VastaKustuta
  2. 180 euri koos aasade ja uimega..

    VastaKustuta
  3. Ahh?? Kas nad teevad neid tegemise lustist?:) Saada siia ka palun paar tk!

    VastaKustuta
  4. eino eks ta uuest peast maksis ikka sinna 1400 euri kanti.. aga laud on ca viis aastat vana ja mis peamine, üheuimeline. selliste mõttetute riistapuudega ei taha siin väga keegi sõita ja tänu sellele on singlid mitmeuimelistest tuntavalt odavamad, eriti vanemad mudelid.. millalgi nägin 2010. aasta starboard evo üheuimelist, mille hind oli 450 €. laud nägi välja nagu tutikas..

    eestisse saatmise puhul sööb aga transa hind reeglina vahe ära..

    VastaKustuta