kolmapäev, 12. juuni 2013

tirlittum

pozo | 3,7/75 | 2h

tegin kolm-seitsme nii väikeseks kui jaksasin. ikka jäi suureks. korralik kolm-kolme ilm.

üldiselt oli äge, kaks tundi möödus hetkega.. mõned kõrged table'id ja kalda all paar hakkab-looma-cutbacki. üle õla vaadata ei julgenud, kuigi bäki laine oli olemas.

täpselt ühel väljasõidul juhtus kuidagi nii, et leidsin tsopi vahelt pikema sileda riba ja täitsa lõpp kui äge oli maksimumkiirusesse lasta nii, et kõik kontroll kohe ära ei kao.. tohutu suvise sileda laine igatsus tekkis..

sõitsin suht punkris terve aja. läksin kõrgveega peale, mis tähendas, et alguses oli vähe rahvast ja punkris ei tahtnud väga keegi sõita.. mõnus oli vahelduseks ilma liiklusummikuta lasta.

eluvastik on see vee läbipaistvus siin. punkri juures tundub kõrgelt hüppest alla vaadates, et kivide peal on heal juhul pool meetrit vett.. aga kui ühel korral huvi pärast sügavust katsusin, siis tuli välja, et julged kaks meetrit oli vähemalt..

veivates tunnen, et laud ei keera nii järsult kui tahaks.. nii bottomis kui üleval.. hakka või uimedega mängima.. samas võib-olla ma lihtsalt ei oska õigesti keerata.. üleval on küll vist pigem tehnika viga..

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar