reede, 28. juuni 2013

igast lainest pigistab midagi

pozo | 4,2/75 | 1h45min

vette läksin natuke mossitades, sest tuult tundus olevat täpselt neljaseitsmele.. esimesed paar triipu sain väga nibin-nabin käima, siis käis enamvähem, aga siiski vaevu ja poole tunni pärast hakkas täpselt parajalt puhuma.

välja minnes ei saanud üldse hüpata ja vesi oli seal pigem tsopine. kalda all väga ilus ja sõbralik laine. välja sõites sain siiski ühe laine peale käima, tegin oma ülekeeratud bäkki. kuna näha oli, et hüpata ei saa, siis ei osanud üldse valmistuda selleks, et prooviks kuidagi nii hüpata, et ei keera üle.

taga vasakuga hakkas täna tack korralikult tulema. mingi hetk tegin umbes kümme tükki järjest ja nad ei olnud enam sellised ilgelt tudisevad ja vaevu püsti jäädud asjad..

paremaga sai kuidagi eriti mõnusalt veivata täna ja sellega peamiselt tegelesingi. laine oli päris suur, seda leidus praktiliselt iga triibuga ja tuult oli lainetsoonis parajalt. mõned üksikud munesin ära, muidu tuli hästi välja ka. vesi oli kõrge ja laine oli suht kalda all. paaril lainel tuli teine cutback jooksu pealt gybe'iks ümber vormistada, sest uus bottom poleks vette ära mahtunud. üks gybe'iks läinud cutback oli ägedalt tormakas, sain switchis olles uimed veest välja..

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar