laupäev, 8. juuni 2013

teistmoodi võiks olla..

pozo | 3,7/75 | 1h50min

parklas autod kõikusid, vee peal lendasid nii asjad, inimesed kui veepiisad..

jaaaa läheb jälle lahti tuule peale kaebamine.. täna oli selline puhang-puhang, et üks käsi lahti praktiliselt sõita ei saanud. sest kogu aeg oli vaja purje sättida ja keha ei osanud ka kuskil hoida.. tuulde kallutades kippusid tuulest läbi kukkuma ja püsti olles kippus katapulti kiskuma.. käima saada oli pea alati keberniit, kui käima said, oli natuke üle..

laine oli viimase paari kuu suurim.. aga pikivahe hoidmisest ei teata siin midagi.. suured seinad niimoodi teineteise seljas kinni, et karju appi. tulid ka mõned sellised vastu, millega ei osanud väga midagi peale hakatagi.. tegin lihtsalt raketti ja ootasin alla kukkumist.. tulid ka mõned flätilt maandutud asjad. sest olin trapetsis. täiesti hullumeelne trapetsipede olen ikka küll.. vanasti läks automaatselt hüppesse minnes trapets maha, nüüd ei saa konksu isegi siis vabaks, kui sellega aktiivsemalt tegeleda..

kõik bäki lained kasutasin table topi jaoks ja tundsin, et table top on mu bäki proovimisele väga laastavalt mõjunud.. kunagi kui normaalne tuul tuleb, peab hakkama vägisi proovima jälle..

suutsin ka paar korda nii bottomis kui cutbackis ülepurjestusega asjadele otsa kukkuda.. paar table toppi maandusin ka ebasoodsalt..

maha läksin selle pärast, et tuule käitumine läks lõpupoole veel hullemaks ja otsustasin solvuda..

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar