reede, 7. juuni 2013

kõik on teistmoodi

pozo | 4,2/75 | 2h

tuul sama, neljane täiesti pingul. pinnas natuke viljakam kui eile.

kuidagi eluäge oli täna kõik. tundus tavaline päev, aga merel tekkis tohutu müramise tuju ja kui ägedad asjad välja tulid, läksin aina enam pöördesse.

umbes sada table toppi tuli, pooled neist korralikult pea alaspidi. paaril korral keerasin laua nii kaugele ära, et tuul hakkas sellele kuidagi teiselt poolt peale puhuma.. tundub, et õppisin täna korraliku teibli hüppamise ära.. et viskad kõigepealt korralikult alumised jäsemed otse üles, pea alla ja alles siis keerad kannad tuulde.. tohutult kift!

teise ägedusena õppisin paremaga hüppama. sain lõpuks ometi teada, et üritan tihti hüpata tavalises sõiduasendis, aga tegelikult on vaja vahetult enne hüpet keha laua kohale saada. tundub liiga loogiline, et mitte algusest peale nii teha, aga mulle koitis see alles täna. mõnus on ilma treenerita. pärast avastust läks korralik parema käe laulupidu lahti. hakkasid tulema ka mingisugused table topi alged.. seoses "uue" hüppeteooria leiutamisega jõudsin järeldusele, et ka vasakuga kummitab mind täpselt sama vaim. keha on tsopilt hüpates vastu tuult välja kallutatud ja nii saabki ainult kas täiesti vastu tuult hüpata või mingi näoli maandutud käki teha. natuke proovisin viimasel veerandtunnil asendit sättida ka, aga esimese hooga ei leidnud päris õiget ravimit..

tribüüni ees astusin suure sammu takale lähemale. sain esimest korda reaalselt uimed sõidusuunas laua libisema ja ka taglase backwinded asendisse. ja sinna ma ka tuuleaugu tõttu lõppesin. samas kui poleks täpselt cutbacki ajal tuuleauku tekkinud, polekski vist sellesse asendisse saanud.. aga tunne tuli sisse, et see on vähem võimatu kui varem tundus.. tästä on hyvä jatkaa..

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar