reede, 14. juuni 2013

kolmkolm

pozo | 3,3/75 | 1h30min

käisin kauplusest läbi, sain omale pisikese 2011. aasta manicu. lisaks sain prooviks al360 karbon poomi. see oli mingi ultraslimm 25mm toruga ja mulle ta väga head muljet ei jätnud.. tundus, et minu käe jaoks toru liiga peenike.. aga võib-olla on harjutada vaja lihtsalt.. käed väsisid täna ilgelt ära ja aeg-ajalt tuli lausa puhkepause teha.. ma ei tea, kas see oli kõik peenikesest torust või oli täna veel puhangulisem kui varem..

tuul puhub nüüd kõvasti. prognoos näeb järgnevaks nädalaks ette vähemalt sama. raip kui selle tsopiga kuidagi ühelepoole saaks, siis kannataks need tuumapuhangud suht vabalt ära.. täna oli kohati kolm-kolm korralikult üle, aga kui vesi siledam oleks ja saaks selle paueri kiiruseks teha, siis oleks väga lahe.

täna läks kohati ka kaldajoonega flirt suti liiga tuliseks. korra võeti asjad käest ja pandi kivide peale ootama ja korra sattusin punkri ees vöösügavusse vette.. õnneks lõppesid need seiklused ilma vigastuste ja materiaalse kahjuta.

veivata sai ägedalt. aga nende ägeduste kättesaamiseks pidigi täiesti kalda alla ronima.. hüpata seevastu ei oska enam üldse. laine oli suur ja korralik. sain pika kogumise peale ka julguse kokku, aga enam ei oska. ei oska lainele peale sõita nii, et ta üles viskaks. tahaks öelda, et lainele sõitmiseks pidi liiga vastu tuult keerama, aga krt teised hüppasid. paarile lainele tegelt sain ka, aga need olid jälle sellise puhangu ajal, et karju appi..

sain kohe alguses ka ühe sellise kõrghüppe, mille allatuleku energia summutamiseks said jalad päris korraliku kükikoormuse.. tavaliselt reied maandudes väga teist nägu ei tee..

pärast esimest tundi oli keel vestil ja lõpupoole tegelt lihtsalt lehvisin pehme makaronina poomi küljes.. hing oleks veel sõitnud, aga keha va sitt ei jaksanud rohkem...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar