pühapäev, 3. märts 2013

hookipatrenn

juan grande | 4,2/74 | 1h15min

pikem paus möödas. sai natuke ühe kõrva põletikku nauditud ja siis teise kõrva põletikku ja siis oli jälle tuult vähe. aga nüüd toodi atlandilt korralik torm koju kätte. tuul valepidi, vihm, koolid kinni, majadelt lendasid kohati rõdud küljest ära jne.

juan grande lähedal castillo de romerali sadamas, mis pozost 5 km allapoole. parem halss. täitsa arvestatav laine. välja minnes sai hüpata. krt kui esimest korda table topi proovima hakkasin, hakkasin laua ahtrit valele poole sirutama. täitsa loll loom on ikka see keha.. hiljem õnnestus koordinatsiooni niivõrd parandada, et vasak-parem enam sassi ei läinud, aga ega see keha ei tahtnud üldse väga hea meelega table toppi teha.. nagu oleks külmast kange ja liikumatu.. lihtsalt ei oska.. mitu korda sain proovida, lõpuks ehk suutsin vasaku halsiga võrreldes umbes kolmandiku võrra lauda taeva poole keerata. tuult oli piisavalt palju, et tõsist bäki tunnet ei tekkinud, aga paar korda üleval mõtlesin küll, et teoreetiliselt võiks vaikselt üle õla piiluma hakata. samas kui juba table topi puhul lähevad jalgadel käed segamini, mis siis veel ülekeeratud bäkist saab? raudselt mõtlen olukorda kontrolli alla võttes mingi viguri välja, kuidas purjest läbi pugeda..

sissepoole tulles veiv. erinev pozost selles suhtes, et laine madalam, murdub palju aeglasemalt, aga liin palju pikem ja mis kõige kiftim, laine osakonnas kalda all puri täiesti paksult pauerit täis. väga mõnus oli lasta niks-naks allaliini täiskiirusel.. esimesi kordi sain korralikult seda lainesõidu käiku harjutada, et käed mängivad korralikult poomi peal ettepoole ja tahapoole..

varsti oli nii üle, et tuli idee end rannas lõbustada. ronisin siis maha, rullisin neljase kokku, pakkisin autosse ära, rullisin kolmese lahti, ajasin masti sisse, topp plahvatas, rullisin kolmese kokku, neljase lahku, kappadi vette tagasi ja kangutasin ülepurjestuses edasi.

pikalt enam ei saanud, suht väsitav oli ja lõpuks sain nii tuule kui lainete käest järgemööda karistada ja sain aru, et mu koht on kaldal.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar