esmaspäev, 18. märts 2013

parkimistrahv

salinas | 5,0/100 | 1h

keegi tuult ei oodanud, aga keset päeva hakkasid ikkagi palmid diskot tegema. muusika taas edelast. mõtlesin välja ägeda triki minna hoopis pozos vette ja sealt mööda ookeani õigesse kohta seilata. pärast laseb sutsti allatuult tagasi ja olemas! kuna idee oli hiilgav, siis nii ka tegin. kui olin taglase kokku ladunud, tulid lõpuks ka need mõtted lagedale, et mis siis saab, kui näiteks poom plahvatab või tuul ära kukub või midagi.. aga no taglas oli juba koos..

marss vette, tiksusin pozo lahest välja, sain käima, mõned krüssuotsad ja olingi vähem kui veerand tunniga kohal. laksisin soojenduseks mõned vulkaanid ja spockid ja siis hakkas tuulepoiss natuke väsima.. sõita sai, aga pigem vulcan, muu jaoks kalda all siledas väga ei jätkunud. parem raius jälle väsimatult tacki.

täpselt tund pärast vette astumist lasin hädises glissis mere poole, hädine paut ja siis natuke tiksumist ja siis oli kõik. null. kuidagi suutsin ikka enamvähem kalda alla ära tudiseda, õigest randumise kohast sutsu allpool. õnneks ei sattunud vales kohas välja minnes siiliasunduse peale. kõigepealt tekkisid ujumise moodi ideed, aga kui asju kokku pakkisin, siis aimasin, et laua peale ei raatsi asjade otsa kõhuli visata ja terve tee laua kõrval ujuda ei tundunud väga puhkepäeva moodi (keha ootab laupäevast saati puhkepäeva ja on juba sutsu solvunud). õnneks sain endale pozowindsi transpordi sebitud ja ei pidanud asjad seljas jalutama ega ujuma.

lõppkokkuvõttes tasuta õppetund. enne mõtle, siis pargi.. (unless kui taglas juba koos on, ofcoors!)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar