laupäev, 9. märts 2013

tuuker

arinaga | 5,0/100 | 2h45min

algul sai aeg-ajalt grubbyt proovida, pool aega tiksumist. hiljem suurem osa tiksumist.

grubby ei tulnud, aga vasakuga on väga lähedal. vist jäi suuresti selle taha, et ei proovinud piisavalt suure hoo pealt.. paremaga sain vähem proovida ja oli ka rohkem katki..

palju niisama vigurdamist lisaks. hakkasin aasades upwind360 tegema.. ilgelt kift.. aasades heli-tack ka kift.. kuidagi üldse ei hakanud igav täna..

madalas tegin jalaga oma esimesele gran canaria siilile pai.. õnneks sain väga leebesse kohta ainult mõned pisikesed okkakesed.. vees tundus, et kangesti oli siili moodi tunne, aga ei valutanud õrnalt ka.. kodus nägin, et okkad sees..

täna oli ka peaaegu shark encounter. nägin päris kaugel mingit tumedat asja vehkimas.. ootasin siis, et näen sealtsamast ka mingit purje tõusmas, aga ei.. tiksusin vaikselt lähemale ja pulss hakkas kerkima.. ei tundunud väga hai, aga mingi loom päris kindlasti.. ja mitte väga väike.. lähenesin vaikselt ja mõtlesin endamisi, et idikas, jookseb mingile kollile ise lähemale.. väga-väga põnev oli.. a siis otsustas loom sukelduda, mille käigus sirutas suurte lestadega varustatud jalad korraks taeva poole.. snorgeldaja rsk.. suht väga lambi koha peal oli ja täitsa üksi.. ei paistnud, et tal mingit sukeldumispoid väga oleks.. sealtsamast kohast lasevad slallitajad täisgaasiga üle..

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar