teisipäev, 5. märts 2013

pozo freestyle

pozo | 5,0/100 | 1h30min

eile oli eesti päev. rannas sadas padukat, kaifisin esimest korda üle kaheksa kuu autoga läbi veeloikude sõitmist ja sain haleda tünga. juan grandesse tuul ei ulatanud, sõideti lõunapool pisikese lennujaama kõrval. kui kohale jõudsin, oli kõik väga ilus, sain kalipso selga ja siis ronisid kõik hetke jooksul välja. tuul keeras ja kukkus. himma sai napid pool tunnikest vees olla. otsustasin ootama jääda, passisin ligi tunni, panin isegi purje kokku, aga vette ikka ei jõudnud.. vaikselt koguaeg lubas, et ära ei raatsinud minna, aga õrritamisest kaugemale ei jõudnud.. kaldal oodates sadas vihma pähe.. kodumaa tunne tuli, ümisesin "põhjamaa, me sünnimaa" laulu..

täna sõitsin ka ida-lõuna vahelised spotid läbi, igal pool tundus pigem kahtlane pooltiksumise variant.. lõpuks läksin täiesti sileda veega pozos peale valelt poolt tuulega. kaldalt paistis päris ilus, aga sattus olema ilgelt puhanguline ja tuul keerutas ka. eesti keelsed roppused kajasid üle küla, aga sain ikka vulcanit teha ja mõned spockid ka ja natuke grubbyt proovida.

grubby osas korralik läbimurre. ära ei teinud, aga proovisin mõlemat kätt poomil julgelt tahapoole liigutada ja hoopis teine minek! hiljem sai ainult ilgelt overpoweris proovida ja tulid enamasti peaaegu mini-loop'id, aga ikkagi oli tunne parem kui kunagi varem. vaja veel natuke harjutada, et saaks kätele selgeks teha, et esimest peab kõverdama ja tagumise sirgeks lükkama ja küll ta siis tuleb ka.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar