teisipäev, 31. juuli 2012

ventilaator töötab

pozo | 3,7/72 | 1h30min

esimene pooltunnike oli päris karm. vesi oli taandumas, laine enamvähem, aga ühtegi hüpet teha ei saanud, sest risttuules ei olnud võimalik sõita. enne lainet sai ainult täiesti vastu tuult sõita, et asju käest ära ei rebitaks ja nii ei saanud hüppe jaoks nurka.

kuna targad just rääkisid, et sellise ilmaga ei olegi mõtet väga pikalt korraga väljas olla, siis tegin veerand tundi pausi, mis venis pooletunniseks. siis uuesti peale. vesi oli suht madalseisus, laine suht imelik ja lolli vahega, aga tuul oli sutsu järgi andnud. tegin siis tunnikese veel. natuke sai hüpata, natuke ilusat gybe'i rannas ja taga hakkasin tacki proovima. paari viimase katse juures tekkis lootus, et päris välistatud ei ole, aga ikka suht ulme. mu laud pealt nii libe ka, et palja jalaga vaja täppisastumist teha..

täna sai paremal halsil palju rohkem hüpata kui vasakul. sest nagunii pidi ainult vastu tuult sõitma ja nii sai ranna poole sõites paremaga lennata küll. sain asendit paljupalju paremaks ja mõned päris väga ilusad ja kõrged lennud tulid kah.

raip nüüd on päris väsinud olemine. homseni..

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar