laupäev, 14. juuli 2012

pesumasin

pozo | 3,7/72 | 1h

ma vihkan pozot.

aga ma vihkasin kunagi manicuid ka.

täna siis korralik pozo konditsioon. ärisin himmalt 3,7 manicu, mille rigasin umbes kolmepooleseks.. väga overpowered oli see sett ja sõita suutsin kas täiesti vastu tuult või täiesti uks lahti. ja siis need faking lained. sõitsin muidu võimalikult üleval ehk niiöelda seal, kus pwa naised sõidavad.. aga kui juhtus tulema selline koll, mille eest ära põgeneda polnud võimalik, siis oli pekkis.. suruti alla lahe kaussi ära ja seal läks põrgu lahti.. välja sõita oli üliraske, sest lained oskasid seal kohas alati maha murda enne kui kiiruse üles sain. kalda all ülestuult jalutada ei saanud, sest vee vool kaldale ja tagasi oli nii tugev, et ei suutnud libedatel kividel püsti seista.. kaldal proovisin ka ülestuult jalutada. sõna otseses mõttes kahte meetrit ka ei suutnud, sest tuul rapsis käes asju niimoodi, et ei suutnud kivisel pinnal jalgu paigutada. võtsin siis ennast ikkagi kokku ja murdsin väljasõites hambad ristis ja kõikide maailma lihaste abiga lainetsoonist läbi. kaks või kolm korda jäin sinna vangi.. viimasel korral oli juba teadmine, et nendest lainetest on teoreetiliselt võimalik läbi saada.

kahel korral läksin ka otse kolli kaissu. hiigelsein ees, kuhugi minna polnud ja kimasin siis vertikaalis üles ja vaatasin pealt, kuidas laine vahetult enne tippu jõudmist murdub. esimene kord ehmatas täitsa ära, kui hullusti selline peletis läbi klopib. hoidsin asjadest kinni  ja siit-sealt said jäsemed ka valusaks, aga ei midagi hullu.

teisel korral oskasin trapetsisse jääda ja siis vist tegin laine alla mattudes purje ja poomi vahel kukerpalli või midagi.. korralik kondiväänamise seanss ja keha oli pärast seda pesutsüklit kohe täitsa mõnusasti lahti painutatud..

hüpped olid peaaegu kõik vägisi maha surutud, et ellu jääda. aga kihutada sai ja kalda all sai lainevahes täiesti triigitud vee peal väga ägedat gybe'i lasta. lõpupoole hakkasin seal ka natuke mingit veivamise alget proovima, aga siis oli juba väsimus peal. üle tunni lihtsalt ei jaksanud..

see on muidugi täitsa kreisi, mis manöövreid teised samal ajal minu ümber tegid, kui mina kopsudest soola välja läkastasin ja lihtsalt triibu peal kontrolli säilitada proovisin..

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar