pühapäev, 8. juuli 2012

korra aastas

salinas | 4,2/100 | 1h

tundub, et ongi nii, et siin puhub ühe korra aastas.. kevadest sügiseni.. ei koti nädalapäev ega kellaaeg, pozo kandis lihtsalt ainult puhubki.

pwa on nüüd enese silmaga nähtud. vabanesin illusioonidest ja tõdesin, et ma ei oska seda purjelaua asja.. samas tegi seest soojaks vaadata, kuidas marcilio browne katapulti paneb.. sel hetkel olid küll jah umbes 60 kn puhangud ja ise poleks sellises konditsioonis üldse laua peale saanud, aga ikkagi..

täna tundus (vist tänu pwale) natuke rahulikum päev, aga panin siiski väikse purje. ja see oli üle. pool tundi oli üle, siis läks tuul ilgelt puhanguliseks ja lõpus juhtus isegi nii, et sain oma esimese täispikkuses tiksutud triibu kirja..

paremaga hakkavad spock ja vulcan meelde tulema. endiselt on harjumatu see, kui täiesti allatuult peab manööverdamiseks keerama.. muidu ei saa purje tuule seest kätte.. vasakuga üks vulcan. rohkem ka proovida ei saanud, sest väljas jälle tuult liig palju.. eks see vist ikka rohkem parema käe spott ole..

pwaga seoses tekkis lõpuks ka väga suur isu pozos vette minna.. täna veel ei läind, sest öine rummikoks häiris pisut tasakaalu.. aga rohkem ma ei joo kah.. samas rummi liiter maksab alla kuue euro.. krt.. :(

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar