teisipäev, 20. september 2011

soe, kuid auklik sügis

püünsi | 5,0/100 | 2h

tuult viiesele kesiselt. pool aega oli enamvähem, teine pool oli naiste gliss ja tiksumine. vesi ilgelt kõrge, mõnusalt siledat vett polnud kuskil.

harjutasin ainult parema käega vulcanit. spocki jaoks ei jätkunud tuult. vasakuga ainult tackid. heli-tack endiselt ribadeks. enamasti tähendas heli-tack veestarti. tavaline tack oli enamvähem.

paremaga tuleb vulcan juba täitsa tublilt. miskine viis-kuus tükki tuli ilusaid, paljud katsed keeras pekki tuule vaibumine või suutmatus suures chopis laud veest välja saada. üleüldse tuli ära unustada siledad platsid ja endale selgeks teha, et ka väikeses chopis on võimalik vulkaniseerida.

üks-kaks katset õnnestus ka spocki keerata, üks neist oli taas väga napikas. lasin lõpus lolli peaga poomist lahti, sest ei suutnud lennult otsustada, kas tahan tavalist spocki või 540 asja. 540 oleks vast ära tulnud, kui poleks poomi lahti lasknud..

vesi oli ägedalt soe. kõvasti soojem kui eelmise nädala katja-topu.

2 kommentaari:

  1. minule uus termin-naiste gliss.Milline see on?kas võiksid seletada?Tänan.

    VastaKustuta
  2. see on selline, et alus nagu oleks glissis, aga tegelikult ei ole ka. nii, et vaevu saad jalad aasadesse ja pead hinge kinni hoides, kikivarvul talitama, et laud vee peal püsiks. kui liigutad, vajub laud läbi. liikumiskiiruse järgi ei saa enam öelda, et tegemist on tiksumisega, aga sellise käiguga ei saa ka neid asju teha, mida glissis saaks.

    seda saab ka nii võtta, et samadel tingimustel ja sama varustusega oleks naised juba täiega glissis, olles reeglina mitu korda kergemad.

    VastaKustuta