teisipäev, 13. september 2011

katja

topu | 5,0/100 4,4/100 | 2h

"... alanud nädala ilma läänemere ümbruses kujundab atlandi ookeani ületanud ja troopilisest tormist tavaliseks parasvöötme tormiks moondunud tsüklon ex- või post -katia. jälgige jooksvaid hoiatusi! ..."

aiii epic päev..

esimene tunnike viiesega. vulcan vasakuga põhimõtteliselt lukus. suht vähe proovisin, aga kui proovisin, siis tuli ära ka. harjutasin spocki. mõned tulid ära ka ja natuke hakkas tunduma, et igav on juba see spock. järgmisel katsel tuli täiesti tahtmatult peaaegu spock540 ja sellega taastus ka kohe huvi. proovisin järgmisega teadlikult 540 teha ja ilmselgelt tuli kohe ära ka. proovisin siis korra veel ja jälle tuli ära.

selle peale jooksis siim kohale ja käskis õpetada, kuidas 540 käib. paraku õpetasin kuidagi nii, et endalt kõik tarkus läind ja läks kõva veerand tundi enne kui jälle endal tulema hakkas. aga õhtu jooksul kokku tuli vast seitse tükki kokku küll, mitmed täiesti ideaalsed.. väga ebanormaalselt äge trikk on see. ja tundub, et praegu on see palju lihtsam kui tavaline spock.

seitsme paiku oli viiene juba natuke liiga üle ja käisin sutsti vahetasin mootori väiksemaks. pidu jätkus. kell kaheksa oli pime, sõitsime veerand üheksani, siis hakkasime vaikselt kallast otsima.

paremaga tegin väga vähe, sest vasaku spokituhin ruulis. 5-6 korda proovisin vulcanit, suht chopises vees, 1 tuli ära.

great success. väga rõõmus. ilgelt meeldis.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar