kolmapäev, 14. september 2011

katja II

topu | 4,4/100 4,4/72 | 2h

4,4 ja sajase lauaga oli üliiimõnus lasta.. tuul oli ühtlane, kui tuli puhang, siis oli see selline ebanormaalselt pehme ja hellake. täiesti super tingimused jälle. ei viitsinud väga mingi vulcaniga jamama hakata ja hakkasin kohe spocki harjutama. kolmandal-neljandal katsel tuligi spock540 ära kenasti. olin umbes veerand tundi vees olnud.

samal ajal jõudis katja lõunalt tagasi. istus ilma pikema jututa rooli ja vajutas gaasi. algul lootsin, et tegemist on lühiajalise puhanguga. kangutasi kaks triipu veel. õrnalt ka ei julgenud manöövrit proovida. katja ütles: "you're my bitch!#/&%". ja siis ma olingi... proovisin esimese laiu juurest võimalikult kiiresti kaldale saada. eile lasin sama distantsi ühe joonega allatuult. umbes 40 sekundit. täna tegin kolm-siksakki ja aega võttis vist 15 mintsa. kukkusin vähemalt kümme korda sisse ja peaaegu ükski veestart ei õnnestunud esimese korraga. nagu oleks teist päeva purjelaua peal. olin pisike ümmargune nullike, mida katja kavalalt muheledes näppude vahel veeretas..

lõpuks sain kaldale, vahetasin laua väikseks ja läksin vee äärde tagasi. veeäärne rigamisplats oli muidugi üleni vee all. seal, kus tavaliselt puusakõrguses vees starti teen, oli kaelani vesi, chop üle pea. ostsin siis pileti, astusin pardale ja lasin ennast sõidutada. oi pekk, kui üle oli... päris arvestatava osa ajast sõitsin uks lahti. mitte isegi, et ei julgeks korralikult sisse sheetida, aga katja sai küüned vahele ja lihtsalt kiskus ukse lahti. ja nii ei olnud mugav paremal halsil hüppesse minna.

kuidagi sai ikka pimedani ära kihutatud. mingi ajani ootasin lootusrikkalt, et ehk annab järgi ja saab lõpus veel suure laua peale. aga ei. kaks friistailerit muidugi lasid terve aja sajaste laudadega. hirm tuli peale kui neid vaatasin. ja eks nad panid omajagu rohkem mäsasid ka.. gybe'i oli päris keeruline isegi seitsmekümnekahese lauaga enamvähem kontrolli all hoida.

paremaga sai lõunapoolse maja ees natuke veivi sõita. laine tipust sellised allatuult hüpped, millele paar suurusjärku juurde unistades, võiks öelda, et olid sellised aerialid, mida oskajad filmides teevad :)

kui juhtus vasaku gybe'i kohas väike tuuleauk tulema, siis proovisin ka mõned korrad vulcanit. esiteks on veivikat päris naljakas veest välja hüpata, sest sellel tagumik väga kondine. tahab läbi vajuda ja peab ilge kima pealt hüppama. ja ega ta väga pikalt tagurpidi libiseda ka ei taha enne kui vee alla vajub..

natuke pärast kaheksat veest välja. ilus päev ikkagi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar