neljapäev, 22. september 2011

paremaga tuleb

püünsi | 5,0/100 | 2h

eriti pöörfi konditsioon. ilm soe, vesi sile, küte lõuna ja edela vahelt ehk siis enamvähem parim kurss püünsi jaoks.

taas ainult parema käe trenn ja vaikselt hakkab vilja kandma. ära tuli esimene spock paremaga. enne seda tuli veel selline, kus lauaga sai kõik valmis ja puri jäi lihtsalt clew-first kätte ja kihutasin sellega niiviisi glissis allatuult edasi, aga purjeflipi suutsin ikka ära muneda. kaks spock540 peaaegu-sooritust tuli ka. mõlemal juhul jäi viimase 180 ajal laua rail vette kinni. vasakuga on see viimane 180 kuidagi eritieriti lihtne ja loomulik. paremaga on see osa veel väga võõras. peab rohkem switchis olemist paremaga treenima.

mitmed ilusad vulcanid tulid ka. need ei tule veel väga kindlalt, aga kui hüpe korralikult õnnestub, on asi väga ilusti kontrolli all ja jääb aega nuputamiseks, kuidas manööver lõpetada ja on ka mahti tekkivaid vigu siluda. paremaga vulcan on kuue nädalaga samal tasemel kui vasak vulcan umbes aastaga oli..

vasakuga oli täna ainult tack, mis on täiesti lukus. mõned korrad proovisin ka heli-tacki, see on praegu nii raske trikk, et tuleb kehvemini kui vulcan.

esimene tund oli viiene pisut üle, aga julgesin kenasti paremaga ka suuremas puhangus spocki proovida. teise tunni esimene pool oli lahjem ja viimane pooltund enam sõitma ei saanudki.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar