kolmapäev, 7. september 2011

o.v.e.r.p.o.w.e.r.e.d

rohuküla | 4,4/100 | 2h30min

kui kõik ausalt ära rääkida, siis oli tingimusi natuke palju. õnneks taipasin kohe pisikese purje teha, reinukas ja vabakas läksid pärast varvaste vettekastmist kohe väiksemaid rigama.

suht ruttu ilmnes, et ka 4,4 tuleb poomist täiesti sirgeks tõmmata. ja see oli ka kohati nii hullusti üle, et hakka nutma. sajase friistaili panniga niisama kihutada äge ei ole ja manöövrisse minek tundus sõna otseses mõttes kontemurdva tegevusena. aga samas väga harva jäi proovimata ja tänu sellele sai ennast ka korralikult retsitud. mitmel korral katsusin pinnale tõusmist oodates jäsemeid üle, et kas kõik tükid alles ja terved.

mõlemaga tulid jälle vulcanid kirja, vasakuga paar ülipika taguripidi libisemisega. enamasti proovisin mõlemal halsil spocki. vasakuga tuli kohe teisel katsel üks ära ja see jäi ka viimaseks. olid veel mõned napikad. paremaga ikka veel ära ei tulnud, aga kolm tükki olid nii lähedal, et kui oleks veel lähemal, siis oleks plussid kirjas. ehk siis lõppkokkuvõttes hea ülepurje trenn.

umbes poole peal oli välja sõites üks neid momente, kus nii üle, et ei julgenud spocki lasta ja tegin gybe'i. selle kukkusin muidugi keskendumisprobleemide tõttu manöövri lõpus sisse ja toetasin käe suht leebelt purje suurele aknale. puri eriti tuge ei pakkunud ja käsi edenes läbi purje. nigu deivid copperfiild. teipisin kaldal ligi 40-sentimeetrise prao kinni, aga vihmasajus ei saanud kuidagi purje korralikult kuivaks ja teip püsis ca kolm ja pool minutit. ei olnud ka parim teip. lasin siis aukliku purjega viimase tunnikese ja oli täitsa mõnus.. natuke parajam kohe..

oma pisikese uimega olen nüüd ka täiesti sõber. täna muidugi tuul ka vastav, aga väga harva läks spinni. tahaks juba veel väiksemat proovida..

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar