teisipäev, 6. september 2011

ilus hommikupoolik

rohuküla | 5,0/100 | 1h30min

mõõdiku pilt prognoosist oluliselt kehvem. pidi ööläbi puhuma, aga ei puhunud. otsustasin ikkagi kohale minna. laud kah järjekordsest ninaoperatsioonist taastunud ja kodus prognoose passides sõitma ei õpi.

kohapeal tuul liiga kagust, aga tagapool paistis korralik jänes. tegin suure purje kokku ja astusin täpselt kell üheksa vette. tiksusin välja jänese juurde ja seal oli tuult nii palju, et pöörasin kohe otsa ringi väikest purje rigama. tagasi kimades oli kalda all ka suurele purjele palju. üllatavalt ei olnud tegemist puhanguga vaid tuul oligi umbes ühe minutiga lõunasse keeranud ja kuue-seitsme meetri pealt kümne-kaheteist meetri peale tõusnud.

ruttu suur juppideks, väike kokku ja mürasin viiesega pisukeses ülepurjestuses terve sessiooni.

kuna tuult palju, siis hakkasin kohe mõlemaga spocki proovima. lõpuks ei teinud kummagagi ära, aga vasakuga oli paar tükki väga lähedal ja paremaga oli ka oluliselt lähemal kui loota oskasin. sain paremaga laua ilusti keerama, aeg-ajalt jäi allatuult rail vee sisse kinni jne, aga täitsa hakkas lubama.. ja ma saan juba täitsa enamvähem aru, mis manöövri ajal toimub ja kuidas neid protsesse soodsalt mõjutada saaks..

mõlema käega sain ilusad vulcanid ka kirja.

liiga head tingimused ei olnud. tuul natuke keerutas ja see krdi hiiumaa seisis kogu aeg sadamas ja tekitas muuli juures ühte kohta tuuleaugu, millest läbi saades ootas kalda all ekstratugeva tuulega ala.. korra-paar ei julgenudki seal spocki proovida, sest nii üle oli.

lõpupoole keeras väljas tuule ja laine suuna suhte nii pekki, et ei leidnud enam kuskil väljakuid, kus spocki teha. tegin siis igasugustes imelikes kohtades, mis lõppesid kõik väga sügaval vee all..

aga eriti mõnus hommikune sutsakas igatahes.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar