kolmapäev, 12. august 2009

pisikese ujutamine

püünsi | 5,0/72; 6,5/99 | 3h15min

tänasega lõppes ellujäämiskursus "kaks nädalat tuulevaikust".. ja lõppes väga kõva peoga. tuul hakkas isegi varem puhuma kui prognoositi.. ja puhus kenasti. tegin paar triipu 99-se lauaga ja siis jooksin kaldalt pisikest tooma, mille juba ilgelt kavalalt vee äärde valmis sättinud olin. suht pehme viiesega sai väikse laua vabalt käima ja poolteist tundi oli maailmaäge kimada. ainuke pisike jama oli lainega, mis tuli väga tuule suunast ja polnud erilist lootust leida head rampi esimeseks kukerpalliks. aga niisama rallitada oli ebanormaalselt kift ja ühest lainest sain väga muhedalt ülesse ka. tundsin ennast pisikese laua peal nii koduselt, et peaaegu juba otsustasin, et ei sõida enam kunagi suuremate laudadega.

mingi hetk tuli siim kohale ja siis lõppes tuul natuke otsa. proovisin veel viiest suure laua peal, aga läksin kohe suurt purje rigama. isegi suurega ei saand eriti käima ja läksin siis täiesti aegna alla, kus oli mõnda aega väga mõnus kuuepoolesega triibutada. seal väga tohutu avamerelaine ja nati mitteharjumuspärane manööverdada. paaril korral läks laud täiesti arusaamatus kohas spinni ilma, et oleks üldse mingit erilist survet uimele avaldanud.. ei tea kas oli sellest, et uime ots natuke karvane või sealsest lainest..

varsti sai ka aegna alt tuul natuke otsa ja siis veel natuke vigurdamist püünsi basseinis. upwind360 tuleb suht rahulikult, heli-tack mitte niiväga rahulikult. muide täna tegin ka ühe kena down360 pisikese lauaga.. paremal halsil ofcoors..

haigelt äge päev. eriti haige, et pisikesega sõita sai.. seda enam, et pärast kahenädalast pausi..

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar