reede, 31. juuli 2009

upwind360 secret cracked

püünsi | 6,5/99 | 1h35min

call me crazy, aga alguses oli plaan pigem jooksma minna.. sest viimasel ajal selline loomajõud tekkind, et purjekeerutamine ei väsita piisavalt ja vaja suuremat koormust. õnneks oli lõppversioonis esikohal osavaks saamine, niiet marss vee äärde.

suht sama tuul nagu eelmine kord ja läks sarnase kavaga. upwind360 ja heli-tackid vaheldumisi. heli-tackid paremad kui eelmine kord, aga eriti vasakuga ikka suht niru ja värisev... aga päeva ühe tippsündmuse juurde - murdsin lahti saladuse, miks paremaga upwind360 alati lõpus tagumise käe lahti laskma pidin.. nipp seisneb selles, et clew'd läbi tuule surudes tuleb samal ajal esimese käega masti julgelt enda poole tõmmata.. et siis mitte ei lükka ainult tagumist kätt välja, vaid samal ajal tõmbad pea sama palju esimese käega sisse. kui sellest aru sain, muutus asi kohe ilgelt igavaks. upwind360 vaikse tuulega täitsa lukus. nüüd vaja suurema tuulega harjutada.

mingi hetk ei lastud enam niisama purje keerutada, sest natuke puhuma hakkas. umbestäpselt 8 meetri ümbruses puhus, sest sain täpselt käima ja käisin vahelduva eduga umbes pool tundi. tuule lõpus tuli meelde, et vaja katapuldiharjutusi teha. ja siit teine tippsündmus. üks vasakuga katapult tuli nii-nii ilus ja hea, et täitsa lõpp. sirutasin vist esimest kätt paremini ette ja agiteerisin väikse hüppega. tegin ilusti koos taglasega tiiru ära ja maandusin hästi pehmelt peaaegu jalad ees.

siis sai tuul natuke otsa ja taandus 6 peale.. natuke veel harjutusi, sekka mõned tackid, mis palju kindlamad kui eelmine kord ja siis veel mõned otsad switchis.. see ka juba palju parem ja switchi minek oluliselt lihtsam kui eelmine kord. harjutamine mõjub :)

veest välja koos ilgelt ilusa päikeseloojanguga. koju sõites ei suutnud ennast ära õnnitleda, et surfi kasuks otsustasin. supermöll!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar