esmaspäev, 20. juuli 2009

püünsi tunnike

püünsi | 6,5/99 | 1h

päeval puhus palju-palju, mina vee äärde hilja-hilja.. panin suure purje kokku ja just siis tuli urvekas ja pistis sõimama, et ma puhtahull, et nii suurega lähen. korraks hakkasin kartma, aga siis ajasin ennast tugevaks ja läksin ikka suurega. ülepurjestust praktiliselt polnud, sest just oli vaikselt langema hakanud. natuke sõitsin pingul purjega, siis lasin juba normaaltrimmist veel pehmemaks ja lõpus ei aidanud enam seegi.

peamiselt niisama uuesti sõitma õppimise trenn. sest äsjalõppenud surfilaagrist oli veel väga märgatav värin sees.. näiteks igasugused tackid kukkusin vist kõik sisse.. ei olnd eriti lootustki püsti jääda.. tegin siis niisama gybe'i ja paremaga ka down360 ja siis hulgema forwardi trenni. selle juures ei saanud seekord praktiliselt üldse haiget.. suure purjega tundub nagu natuke pehmem see värk.. aga sai siis mõlemal halsil ka glissis tehtud ja kõik aina vahtisid, et mis need kreisid teevad. siimuga loopisime seal endid..

suht ruttu hakkas igav ja tekkis tahtmine kaldale minna. imelik onju..

----

aa ja surfilaagrist eraldi sissekannet pole, sest seal mul surfiga erilist tegemist ei olnud.. neljapäeval vist sai pool tunnikest täitsa arvestatavat purjekeerutamist tehtud, aga kõik ülejäänud päevad puudus lisaks tuulele ka igasugune tasakaal ja tervis.. päikesepiste nah..

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar