reede, 10. juuli 2009

topu hommik

topu | 5,0/99 | 1h25min

juba varem oli nii analüüsitud, et jääme siimu ja urvekaga ööseks toppu ja sõidame hommikul enne tööd veel mõned asjad. tehtud. magasime autodesse tehtud pesades, kell pool kuus oli äratus ja mina ja siim olime kella kuuest vee peal. kogu ürituse tegi muhedaks see, et asjad viskasime eelmine õhtu lihtsalt põõsasse ja hommikul polnud muud vaja teha, kui ennast natu niiske kalipso sisse libistada, põõsast kokku pandud asjad võtta ja merre astuda. freakin' fantastic! :)

tuult vähem kui lubatud, aga lössis viiese ja suure lauaga kannatas sõita. kui parasjagu glissi jaoks tuult polnud, harjutasin upwind360 manöövrit ja puhangute ajal sai päris palju duckgybe'i tehtud. aga pool kogu sessioonist oli forwardi harjutuse päralt. neid meelega katapulte viskasin mõlemal halsil ja ka glissis. väga äge oli - kui neid tegema sai hakatud, siis muud nagu väga teha ei tahtnudki. see manööver ei tundu enam eriti hirmus ja vaikselt saab juba tehnikat lihvida ja asja rohkem kontrollitumalt sooritada. praegu vist ei tõmba jalgu piisavalt enda alla ja need tahavad laiali lennata koguaeg. selle tõttu olid ka mõned üksikud katsed natuke valusad. eks keha oli eilaõhtusest kägardamisest natuke hell ka.

siim ronis kell seitse välja ja üksinda ei julgenud katapulte enam teha. sõitsin veel pool tunnikest niisama kuni siim-urve asjad kokku panid ja siis ise ka kaldale. asjad kokku ja tallinna poole. kontorisse jõudsin täpselt 9:30 nii nagu plaanitud.

varahommikune surfisutsakas päikesetõusu ja värske hommikuse tuule käes.. not a bad way to start the day.. not bad at all.. :)

Lauri Tibbo

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar