reede, 14. august 2009

tuuline miljonivaade

topu | 5,0/99 | 3h

no tohohh kus puhus. 10 km enne toput tundus puulatvade järgi asi kahtlane.. kaldal polnud ka kohe 100% kindel, et pisikese purje ilm. kui olime siimu ja urvekaga pool tundi vee peal olnud, hakkas nimodi ulguma et jube. planguks tõmmatud viiene oli üle ja domineerivaks pinnavormiks oli arvestatav chop.

tundus, et olin natuke liimist lahti, sest tingimused ei meeldinud mulle eriti. kuigi tavaliselt selline litter meeldib. kui veel vaiksem oli, proovisin backwinded asendisse minna. alguses tundus ebareaalne, pärast paari harjutust sain kenasti teisele poole, aga hoog rauges ruttu. kui kõvem tuul, siis rallitasin lihtsalt chopi vahel nagu lumelauaga. lainest alla ja laineseljast üles tagasi.. nii kõva tuulega mõnus sinkavonkatada sedasi..

täiesti haige, mis ümberringi toimus. ühel pool oli päikeseloojang, kus kõik maailma kollased ja oranžid toonid väga kenasti seadistatud. teisel pool ülisuur äikesepilv, kus korduvalt välku lõi ja kus kõik maailma tumesinised ja lillad toonid maalitud.. vahepeal hõbedased pilvekobarad ja veel igast nänni. topu lahes vihma praktiliselt ei sadanud. üliiii-ilus.. mitu korda pidin peaaegu kukkuma, sest jäin ringi vahtima.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar