esmaspäev, 31. august 2009

windy playground

püünsi | 5,0/72 | 3h

traditsiooniline pisike triip suure lauaga veendumaks kas tuult piisavalt ja siis kogu ülejäänud aeg pisikese lauaga. viiene oli paras, kohati oleks 4,0 ka paras olnud. tavapärane segamini laine, leidusid mõningad enamvähem ilusad hüpped, mitmed liinid, kus veivata sai ning kõike muud vahepealset.

ma pole kindlasti veel kunagi nii palju ja nii suuri hüppeid vasakuga teinud. aasta tagasi polnud vasakuga lendamine üldse võimalik, nüüd suudan juba natuke hüpet provotseerida ja lennu ajal asju kontrollida. mingi hetk sõitis lootsi laev nina eest läbi ja nägin kui haigelt ilusaid laineid see masin teeb.. hakkasin siis paaniliselt passima, millal loots merelt tagasi tuleb, et lainet proovida. õnneks hakkaski õigel ajal silma.. laine oli küll vastikult pisikese vahega aga väga ilusa kujuga ja sinna sai otse peale sõita.. edaspidi hakkan peale passima, millal lainemasin põllust üle käib.

paremaga tegin ka mitu tipp-professionaalset vastu tuult sooritatud hüpet. kohati läks lainest alla sõites kiirus nii suureks ja laud hakkas niimoodi all lotendama, et tundus, et kui nüüd kuhugi lainesse kinni sõidan, on mõlemad jalad pooleks.

mingitest manööövritest ja freestyle asjadest ei saanud väga juttu olla, terve aeg puhas joyride ja laines möllutamine. loodan, et sellest nüüd mõneks ajaks isu täis ja saab trenni teha.

ühtegi hüljest ei näinud. vähemalt vees mitte. kaldal pandi õhupalle puhuma ja piinati kulinaariatoodetega :(

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar