esmaspäev, 6. oktoober 2008

pimedani vees

püünsi. 5,0/120. 1h25m

päris jube värk, kui tuul enne pimeda saabumist otsa ei saa... kuna jõudsin suht hilja vette, sai ainult pisut üle tunni kimada enne kui nii hämar oli, et enam aru ei saand, kas hakkad kohe-kohe kellelegi otsa sõitma või üldsegi mitte. ja välja ka ei taha minna ju.. õnneks seekord võitis mõistus ja kobisin enne kaldale, kui ohtlikke asju juhtuma hakkas. aga olgee vait, mis miljonivaade täna oli... kõigepealt pisikeste kunstiliste pilvetuttidega kaunistatud päikeseloojang koos lillakas-roosaka taevaga, samal ajal tuli ka kuu välja, eemalt paistis tuledes südalinn, kaugemal ligunesid täistuledes liinilaevad jne jne.. ja seda kõike samal ajal kui puhus nii viisakas tuul, et vahepeal oli 5,0 täitsa üle.

tuule suund ja tugevus olid kuidagi nii sobivad, et püünsi nurgakivi juurde tekkis täppselt paras ja väga ilus lainenukk, mille pealt tegin vist oma karjääri mitte küll kõige kõrgemad, aga kõige kaunimad ja kontrollitumad hüpped, millest mõned ka täisglissis maanduda õnnestus. uhh.. :)

enne täitsa pimedat tõusis tuul veel nii kenasti, et tegin ka oma elu kõige kontrollimatumad gybe'id, mis lõppesid tohutult ägedate kräshhidega. aga selles oli vist pigem süüdi uus väike uim, mida esimest korda proovisin. mul on natuke tunne, et uim on liiga veiviuime kujuline või siis lihtsalt liiga väike nii suure laua jaoks. igatahes ilgelt närviline oli see värk.

mõned down360 katsed ka, paremaga paar väga ilusat õnnestumist, vasakuga siiani kõige ilusama kaarega pööre (varbaga oli vaja laud rohkem carvima panna), aga pöörde lõpp ikka veel mõistatus..

Lauri Tibbo

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar