reede, 24. oktoober 2008

väsimused ja tuuleaugud

püünsi. 5,0/72. 1h

eelmine öö oli une mõttes täielikult vahele jäänud ja asjade järele sõites käis korra ka peast mõte läbi, et läheks hoopis koju magama. aga sinnapaika ka mõistus lõppes ja otsustasin ikka merele minna.

alguses oli tuult kenasti, väikeste asjade jaoks täpselt parajalt. kuna väsimused ja asjad, siis võtsin teadlikult hästi rahulikult. proovisin sõiduasendi lihvimisega tegeleda ja hüpete puhul pöörasin ka rohkem tähelepanu kontrollitud lennule ja puhtamatele maandumistele mitte maksimumkõrguse saavutamisele. mõned täitsa mõnusad tulid. täna oli viimastest kordadest suund laine peale sõiduks kõige soodsam - peaaegu risti lainesse. taga kaugel olid üliilusad ameerika mäed - sõida nagu lõuna-eesti kuplite vahel..

kui pool tundi mõnuletud, hakkas puhur jupsima. aeg-ajalt kukkus nii ära, et sai lihtsalt vees tuult oodata. korra jäin ka kuhugi väga kaugele taha passima ja sealt oleks enamvähem lennarti maja juurde triivinud. õnneks pärast paariminutilist suplemist tuul siiski saabus ja sain täpselt kodukaldasse ära kangutada. rohkem nii kaugele minna ei tahtnud. tuul jätkas vaikselt nõrgenemist ja viimased 10 mintsa ei saand vist praktiliselt kordagi enam käima. suure laua ja viiesega oleks vabalt sõita saanud, aga õnneks ei viitsind teist lauda võtta ja läksin koju ära.

kaldal rääkis ivar, et ta oligi püünsi sadamasse pidanud maanduma, sest jäi tuuleauku ja ei saanud enam tagasi. tuli siis sealt jala parklasse. kui asjad vahetatud-pakitud, läks sadamasse kamadele järele.. normaalne.

Lauri Tibbo

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar