teisipäev, 14. oktoober 2008

õhtusurf

püünsi. 6,5/120. 2h

pool neli linnast liikuma, kolmveerand viis varbad märjaks. oleks natuke varem ka vette jõudnud, aga pidin siimu lohutama, sest urvekas oli tema asjad pantvangi võtnud. päris vastik oli vee pealt vaadata, kuidas üks poiss mitukümmend tuulist minutit niisama kaldal passima pidi.

tuul oli suurele purjele paras, natuke oleks ehk võinud tugevam olla. täna oli paremaga down360 kuidagi väga katki ja mingi hetk loobusin selle katsetamisest ja lihvisin mõlemas otsas gybe'i. paremaga üritasin asja kiiremaks saada, vasakuga üritasin terve manöövri glissis läbida. mingit erilist edasiminekut ei saavutand, suht rutiinne triip-gybe-triip-gybe sessioon oli. tuule suund läänest ja hiljem aina rohkem loodest tähendas, et vesi tavapärasest ebasiledam, tänu millele ka asju kehvem teha.

käed hakkasid jälle külmetama, muidu oli temperatuuriasjadega bueno. kolmveerand kaheksa veest välja, sest silm ei seletanud enam ja õnneks tekkis see hetk ka mõningane tuulevaikus, niiet õnneks jäi see hullumeelsus ära, et pidi hea tuulega merelt maha ronima.

Lauri Tibbo

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar