kolmapäev, 17. aprill 2013

welcome to pozo

pärispozo | 3,7/75 | 2h

täna oli juba nagu päris. natuke küll pagitas, et väga parast tuult suurt polnudki.. minutike suti liiga vähe ja minutike jälle päris põhjalikult üle. aga ilgelt kift oli. lainet kogu raha eest ja lõpuks oli mul kolmene täitsa sirgeks trimmitud.

fanatic quad 75 taas. väga meeldib see laud. kõige lihtsam ja loogilisem nendest, mida seni proovinud ja tundub ka, et kõige rohkem sarnasusi mu vanade saanide karakteritega.. õppisin sõitma ja minu jaoks võimatute ja võimalike asjade piir nihkus märgatavalt. lainele vastu on hästi palju mugavam sõita, eriti keerulistes oludes ja eritieriti, kui peab natuke vastu tuult ajama. tulid kõrgemad ja madalamad ilusad table-topid ja kalda poole sõites sai vastu tuult jubehästi hüpata. veivamisele pihta saamisele kulus natuke aega (mitte et selle lauaga midagi teistmoodi oleks vaid lihtsalt talv oli hiljuti ja ei oska enam), aga lõpuks hakkas koitma ja kohati läks juba väga põnevaks.

selle hooaja esimene näoli maandutud bäki katse ka kirjas. bäkilainet ei olnud palju, aga ikka oli. mõned jäid keeramata, sest sattus täpselt ülipuhangusse, paar tükki jänestasin ilma asjata ära.

peopesad on otsakorral....

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar