teisipäev, 16. aprill 2013

fanatt ja quatro

hakkab-looma-poozo | 3,7/75 | 2h30min

peaaegu täitsa nagu päris juba. korralik kolmese ilm. endiselt talviselt puhanguline, laine parem kui eile. täna otsustasin, et ma lihtsalt ei oska sõita, mitte et konditsioon koguaeg kehv.

virutasin poest fanatic 75 quadi. mulle meeldis. ei midagi hullult erilist, aga ka ei midagi halba - väga loogiline ja lihtne laud tundus. kihutas hästi, bottomis hoidis kiirust, cutbacki tegi ka. vajadusel sai cutbackis uimed lohisema vajutada, aga selleks oli sutsu rohkem vaja muljuda kui goya puhul.

kui lauda vahetama läksin, kisti fanatic kohe käest ära, ei saanud riiulissegi panna. see pidi rentnike lemmik olema.

teiseks sõidukiks jonase soovitatud quatro quad 75 2012 levi siver edition. võib-olla on mul mingi issias küljes, aga mulle üldse ei meeldinud. üritasin heaga ja ka vägisi sõbraks saada, aga aina rohkem tülli läksime. esiteks tundus see peale astudes ja triibutades palju suurem ja laiem fanaticust. ka selles mõttes, et põrkas ebaühtlasemal pinnal nii mis kole ja mitmel korral oleks peaaegu hunnikusse sõitnud. kõige hullem oli aga reilide käitumine keerates. nii taga gybe'i tehes kui ees bottomis tundus reil ilgelt õhuke, vajus sügavale vette ja seda sealt kätte saada oli impossiibel. nii kui järsema pöörde tegin, lõpetasin sisekurvis kõhuli vees. lõpupoole õppisin nii keerama, et ei kuku, aga bottomis kadus kiirus ikka kiiremini kui venkude raha küprose pangast. poolteist tundi üritasin õppida sõitma, aga ei õppinud ära. ükskõik, mis laine, ükskõik kui palju pauerit purjes, bottomist ma kiiresti läbi ei saanud. sõitsin suure osa ajast iballaga võidu, seda enam häbi oli koperdada..

hiljem läks laine tsopisemaks ja kollid suuremaks. aga ei alguses ega ka hiljem ei leidnud ühtegi bäki lainet. või no leidsin, aga mitmetel oli ees eel-laine, mis valmistumise ära solkis või polnud tuuleaugus kiirust. paar tükki olid ka nii suured, et lihtsalt jänestasin ära. ehk siis kokkuvõttes oli laine olemas. sõitjat ei olnud. vähemalt seda suvist mitte. talve jooksul vette küll sai, aga hüppelainet pole kuude kaupa olnud ja ongi vorm kadunud. peab harjutama.

aga vähemalt punkri lähedust ma enam väga ei karda. ilgelt aitas ka see, et snorgeldasin selle vaikse ilmaga ära ja nägin omast käest, et seal põhjas midagi hullu ei ole. mõned kalapoisid, mõned mastijupid, üksikud boksist välja rebitud uimed ja muud ei midagi :) nii et täna ei tekkinud erilist stressi, kui seal kandis suht kalda alt läbi sõitma pidin.. välja arvatud see üks kord, kui kurss peaaegu täitsa nähtavate kivide peale oli.. ja kõrgema veega lähevad punkri ees kollid ikka nii suureks, et kui see su ees murdub, siis bussijuht enne kaldale jõudmist uksi lahti ei tee...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar