esmaspäev, 29. aprill 2013

defi kvalifikatsioonisõit

arinaga | 5,0/100 | 2h10min

trenn algas pilvede all, algul tundus, et ainult tiksumine, aga tegelt sai tiksuda väga vähe.suht maatuul, eks ta jälle puhanguline oli, aga eilsega võrreldes ütleks, et ideaalne ilm.

täna tuli täiesti tühjast kohast paremasse kätte spocki tehnika. ühel korral oli tuult väga napilt ja hüppasin laua eriti püüdlikult välja, et väikegi lootus oleks ja sealt tuli vist kõige perfektsem spokk üldse. kuidagi ilgelt õige tunne oli igas manöövri etapis. proovisin samamoodi veel, et laud pigem kõrgemale välja, et siis vöör korralikult sisse torgata ja õnnestus! ja siis õnnestus veel paar korda ja kõik tulid sarnased ja kontrollitud.. ajus sai vist mingist tõkkest taas läbi murtud.

vasak oli ka tubli, aga tahtis enamasti vulcanit teha. tal oli natuke tsopisem pinnas ka.

kui peaaegu tunnike sõidetud, keris pilv ankru sisse ja purjetas sajaga minema. sealjuures keeras tuul suuna normaalseks ja hakkas puhuma nagu oleks tõsi taga. viiene oli kohe üle ja ma arvan, et neljane oleks ka üle olnud. spokki-vulkanit enam ei julgenud ja algas sinna-tänna kihutamine. enamasti oli nii üle, et hakkasin vaikselt varustuse plahvatust ootama. samas oli ilgelt ühtlane, ei mingit tõmblemist. täiskiirusel gybe'id, duck'id ja backwinded gybe'id. järgmised ligi tund aega polnud ühtegi hetkelist auku ka, kus mingit stiiliasja teha. aga ei tundnud ka puudust, sest nii kift oli kihutada..

vees oli ka sui-11, keda olen viimasel ajal mitu korda näinud. täna tundus, et see onu sõidab kellegi teise purjega või midagi.. ma ei jäänud temast triibu peal üldse nii palju maha kui oleks pidanud ja ma ei näinud, et ta oleks ühtegi gybe'i glissi jäänud. kuigi sel ühel korral kui täitsa teravaks ajasime ja külg külje kõrval kaldast mõne meetri kaugusel gybe'i läksime, tuli mul sabin sisse ja suutsin laua spinni vajutada..

peab ettevaatlik olema, et see slall nüüd ka meeldima ei hakka, muidu jälle veoauto täis asju juures, mida vaja tassida ja talletada.... väga halb..

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar