esmaspäev, 15. aprill 2013

igavene talv

pozo | 4,2/72goya/75simmer | 2h

mootorit vaikselt käivitatakse... külmast peast käib veel vähe ebaühtlaselt.. laine ikka pigem sutsu tsopine, kitsama vahega, tuul puhanguline ja tuule-laine nurk pole ka veel õige. aga liigume reipalt õiges suunas.

kuaadide testi teine päev. kuna tuult tundus neljasele pigem suts palju, proovisin algul väiksemat 72-st goya lauda. see tundus palju väiksem, kui mu varasemad väiksed lauad ja tundus suht elav ja vallatu. pärast mõtlesin, et see vallatus oli suuresti ka laua väiksuses kinni vist.. veivates sain esimest korda üliiiägedalt cutbackis ahtri külg ees libisema.. peaaegu kukkusin jälle liiga suure naeratuse tõttu sisse.. proovisin mitu korda, selle laua ahtrit oli väga lihtne libisema lükata..

hiljem tahtsin fanaticut proovida, aga selle väikesed olid kõik vees ja võtsin simmeri 75-se. goyaga võrreldes paljupalju suurem laud ja tundus ka seetõttu stabiilsem. sellega oskasin paremini sõita, aga vesi oli juba kõrgele roninud ja tsopp ruulis. ühelegi veivilainele korralikult pihta ei saanudki, paar pisikest hüpet, kuid need ka vastu tuult.. samas vastu tuult ja muud moodi ebasoodsalt annab nende laudadega tõesti oluliselt paremini manööverdada kui vana singliga.. mõtlesin veel, et läheks pärast kõrget vett enne pimedat veel korra peale, aga kuna praegu prognoosib, et jääbki maailma lõpuni puhuma, siis asusin hoopis usinalt tööasju tegemata kaustast tehtud kausta tõstma.

homseni.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar