teisipäev, 2. aprill 2013

raudpolt

salinas | 4,2/100 | 2h

nagu jmo juba kribas, oli prognoosivaba päev, kuid suutsime ükskõikseid nägusid tehes vastu õhtut siiski tuule ära petta ja purjed salaja pingule ajada. õhku pressis edelast. salinases essana kohal, hetk hiljem saabus ka pozowindsi autolafka, mis staabist jmo-le ja karmole asju rigama saadeti.

panin neljase kokku, javier tegi selle peale haput nägu, et kreisi, et nii väikesega. ma vastu, et ta ise kreisi. siis kästi elukäpelt vette minna, et saavad enne oma asjade valikut vaadata, kuidas neljane mõjub. mulle igatahes väga meeldis, täpipealt paras, ei oleks osanud midagi muud tahta. kalda alune seekord tsopisem kui tavaliselt, mis mõjus stiiliharjutustele natuke kehvasti. aga ei midagi hullu.

parem viskas taas ainult tacki ja nüüd hakkab juba ka tulemus paistma. tegin intensiivsemat sorti lühikese otsa trenni ja kahe tunni jooksul kukkusin vist 2-3 tükki sisse ainult.. mõne puhul  läks veel selg vette, aga ülejäänud olid pea kõik kindla käega soravad sooritused. väga muhe.

vasak tegi soojustuseks mõned vulcanid ja siis proovis spocki. vist tuli ka elu pikim vulcani tagurpidi libisemine.. tundus, et umbes kilomeeter ja sain napilt pidama enne, kui meri otsa hakkas saama. spock tuli olusid arvestades täitsa hästi. olen eelmise korra ikaldusest üle saanud ja täna oli eriti vallatu vigurdamise tuju ka..

kuna kalda all tsopine ja ka tuul lõppes seal tihti väga järsult, siis grubbyga ei hakanud ennast närvi ajama.

keset sessiooni plahvatas välja sõites keset triipu kardaan. mastijala sisse minev metallijupp juure pealt pooleks. laud nägi kohe soodsat võimalust ja üritas ahvikiirusel põgeneda, aga õnneks sain kohe aru, et sellega tuleb viivitamatult ja resoluutselt tegeleda ning sain mõningase kroolisprindiga laua kätte. ikka uskumatu, mis kiirusega need omapead jättes ära kimavad.. edasi siis 12 minutit jalgade siputamist, laud ühes, taglas teises käes. väike boksipeatus ja tagasi vette.

müüa kasutatud kardaan. hind soodne. kiire! tingi!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar