esmaspäev, 1. september 2008

ilus päev see essa september

püünsi. 5,0/120. 2h.

tulejumalappi. natuke enne kuute vette, natuke enne kaheksat maha. vahepealne aeg puhas lust ja lillepidu. tsekkasin järgi, et viimati oli nii mõnusalt ühtlane tuul 11. juunil. ei mingit tiksumist, ei mingeid ülipuhanguid. alguses oli viiesega paras, lõpus oleks tegelt juba umbes 4,2 tahtnud, sest täitsa planguks tõmmatud viiesega läks kiirus nii suureks, et ei osanud olla enam.

sain oma vasakuga gybe'id natuke käima jälle. chopis kaob kiirus ikka täitsa ära, aga vähemalt pöörde esimene osa on jälle korras.. polndki muud vaja, kui taglas veel rohkem ette ja põlved kõveraks. paremaga tegin tänu kõvale tuulele väga kiireid gybe'e ja duck'e. mõned tulid nii ilusad, et pidin manöövri lõpus naerma hakkamisest sisse kukkuma. paremaga tulid ka mitu ilusat down360. tagantjärele arutades vajutan ennast vist lõpus liiga purje peale.. puri peab rohkem laua ahtrisse minema, mitte niivõrd vastu tuult pikali.

proovisin ka vasakuga down360 teha. päris vastik. chopis hüppab esiots meeletult ja kiirus kaob hetkega. raskus jääb vist ka liiga tagumisele jalale alguses. ühel katsel sain pea-peaaaegu terve asja tehtud, aga lõpu suutsin ikka ära muneda. õnneks jõudsin enne vette kukkumist veel ühe roppuse karjuda, niiet vähemalt ei olnud täielik ebaõnnestumine.

aa ja eelmine aasta käisin ka raudselt 1. septembril püünsis.. seoses sellega tuli meelde, et tookord nägin ka püünsisse sõites vähemalt kümnes kohas politseipatrulle.. hea turvaline oli sõita kohe..

Lauri Tibbo

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar