neljapäev, 4. september 2008

down360 workshop

püünsi. 6,5/120. 1h30m

veel eile öösel langetati prognoose ja ka vihma lubas, niiet loobusin varahommikusest plaanist ja tudusin pikemalt. aga hommikul käitus top'i tuulemõõtja graafik suht ilusasti ja soomlaste prognoos oli ka kena, niiet tegin ennast kihku-kähku ilusaks ja kimasin püünsi poole.

kohapeal venis suu kõrvuni. tingimused olid suht identsed eilsega (ehk siis väga hea suure purje ilm), ainult et tuul oli pigem edelast kui lõunast. aga mõnus sile oli ikkagi. asju kokku pannes õnnestus alt pealesikutamise ots pooleks tõmmata - tugev poiss ju ikkagi. õnneks eemaldus pisem jupp ja järelejäänud madu-ussi-kujulise nööriga sai asjad ikkagi rigatud. mäkaiver!

algas down360 trenn. paremaga tulid mitmed väga ilusad ja julged. ka suurema tuulega. vasakuga oli alguses ikka nii katki, et nutt tuli peale. tegin siis gybe'i, mida pidi ka natuke õppima ja siis sain laua pöörama jälle. down360 puhul avastasin hiljem, et ma ei vii ikka purje piisavalt taha vastu jalga. kui seda tegema hakkasin, läks carve miljon korda paremaks - komistuskiviks jäi veel ainult lõpp, mida ei suutnud kuidagi normaalselt sooritada.

kui olin poolteist tundi sõitnud, läks poom katki. jutud liikusid juba varem, et mu poom pärineb praakpartiist, mis on müügist ära korjatud. õnneks pilbastus väga ohutus kohas ja sain ilusti kaldale ära lastud. aga jälle pidin ideaaltingimustes maha tulema, kui oleks veel vähemalt tunni-kaks sõita tahtnud. ja vasaku down360 jäigi tulemata:(

Lauri Tibbo

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar