kolmapäev, 3. september 2008

sprindietapp

püünsi. 6,5/120. 1h10m

pidin kell seitse linnas olema ja tuul lubas, et hakkab umbes viiest puhuma.. mõtsin, et no okei, tunnike on ka juba hästi saadud.. kohale jõudes ei olnud pilt liiga lootustandev ja hakkasin vaikselt leppima, et saab jälle palju-palju heli-tacke teha.. läksin vette, tiksusin 10 sekundit ja siis sain käima. puhuma hakkas. ja jäigi puhuma:)

suht lõunatuul tähendas seda, et sai risti üle lombi sõita ja mõlemas otsas oli manöövrite sooritamiseks perfektselt sile vesi. jess. harjutasin terve aja mõlemas otsas down360. paremaga läheb asi jõudsalt paremaks, vasakuga ei saand ikka ühtegi tehtud. kõik katsed lõppevad ühtemoodi purje vettesurumisega. cräpp! ja oumaigaad kui kiiresti see tund aega otsa sai.. elu kiireim tund.. ja siis hakkas juba kiire. ofcoors iga kord kaldale lähenedes hakkas hala pihta, et tavaika, teen ühed otsad veel.. ja niimodi vist 4 korda. siis lõpuks kaldale ja kell näitas, et on juba maailmakiire. aga asju ei saa ju kiiresti kokku panna, sest siis lähevad pooled asjad puruks ja ülejäänud ununevad muru sisse..

igatahes täiesti rõve oli nii super tingimustega vee pealt maha tulla.. lubasin endale, et kui prognoos peab, tulen hommikul varakult uuesti..

Lauri Tibbo

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar