pühapäev, 18. august 2013

üks päev korraga

pozo | 3,6/75 4,2/75 | 2h30min

päeval kõrgvee ajal kolmkuuega poolteist tundi. alguses oli korraks natuke veivilainet, siis oli pigem segapudru ja täitsa lõpus hakkas vaikselt jälle korrapärasemat lainet leiduma. hüpata polnud väga millegi pealt ja ega väga ei mäleta enam ka, kuidas see käib. kolmkuus oli kohati korralikult üle ja taas vana hea ilgelt puhanguline värk. aga vahet polnud, keha värske ja kõik oli kontrolli all. enamvähem. kuna pole kaks nädalat lainet sõitnud, siis esialgu oli päris imelik. suutsin ühe massive chop hopiga jälle tagumise jala välja hüpata ja see länding ei olnud meeldivate killast.

päeva naelana proovisin ühe teise sõitja haiglasse orgunnida. kümme korda mõõda, ühe korra lõika.... kuidagi läks nii, et kaldaesine tundus lainet võttes täiesti tühi, aga siis päris toeka laine pealt cutbacki järgselt sõidusuunda vaadates oli kurss täpselt veest purje kaevava tegelase peale. ise loll, lihtsalt ei vaadanud piisava huviga enne laine kallale asumist. mägi oli murdunud ja lihtsalt vette viskumine poleks kuidagi aidanud, aga õnneks leidus piisavalt külma närvi ja oskust, et suutsin nii palju ära keerata, et kukkusin ilge matsuga täpselt tüübi kõrvale. ta oli seljaga ja kiiver ka peas, nii et mulle jäi selgusetuks, kas ta lihtsalt ei saanud aru, mis peaaegu juhtus või siis oli natuke šokis — igatahes ta võttis asja väga rahulikult ja ütles naeratades, et no big deal.. ise hoidsin sessiooni lõpuni kõikidest elusolenditest hästi kaugele.. päris rõvedalt vähe jäi neid sentimeetreid ja millisekundeid üle..

õhtul viimane päevavalguse tund ka vees. algul nelikaks korralikult powered, lõpus oli kohati tegu käimasaamisega. kalda all polnud üldse tuult, väike veivilaine oli algusest peale olemas. kohati sai isegi kolm cutbacki, mis pozos ilgelt hea liin, aga enda laine peal hoidmisega oli tegu.

vahetult enne pimedat hakkasid lambist ühel hetkel ülihaigelt suured setid sisse veerema. uskumatu, kuidas nad nii järsku tekivad. ikka täiesti sellised talvised hiina müürid tulid, mis olid väga kaugelt merelt juba näha ja nende ees sõites uni peale ei kippunud.. paar tükki õnnestus ka täitsa hästi realiseerida, kuigi kalda all sai hoogu ainult lainest alla sõites, õhk enamvähem seisis..

ilus päev üle päris pika aja.

edasine prognoos ajab südame pahaks natuke.. saab vist rattal kummid täis pumbata ja hantlitelt tolmu pühkida.. suht masendav suvi eelmisega võrreldes.. aga ega kuskil pole kirjas ka, et aastad peavad ilgelt vennad olema..

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar