pühapäev, 4. august 2013

pozo nights

arinaga | 4,2/75 | 1h

päev tegelikut algas pozos. tony ja henry läksid essana vette, kui mina asjad rigatud sain, tuli tony katkise purje ja marraskil näoga maha.. maandus pushloopi nii, et poomi gripis hamba jäljed..

mina olin vist 15-20 mintsa vees, kolmkuus oli natuke väike, ei saanud liikvele ja massiivne laine murdis pidevalt maha, sest ei jõudnud selle eest ära sõita või ei saanud kalda all käima. korralik asjade purustamise ilm. läksin siis välja, olin juba praktiliselt kuival, umbes 20-sentimeetrises vees ja siis tuli salaja selja tagant koll (vana hea high tide..) ja lasin põlvili kivide peal liugu.. tundus, et laua põhjast ja uimedest pole enam midagi järgi, aga tegelt olid kahjustused suht minimaalsed. parema jala riivisin küll suht muhedalt ära ja vasak sai niisama kolki.

aga pärastlõunal siis arinagasse fläti peale. tonyl oli tänaseks isu täis, aga nüüd leidis chris, et viitsib vette minna ja tegime kahekesi tunnikese. eluvärdjalt puhanguline jälle ja ilgelt vihale ajas, et chris tegi selliseid trikke, et kraabi silmad peast välja.. ma vägistasin oma spocke ja kohati ei suutnud tacki ka püsti jääda. aga sain proodelt palju häid tippe, kuidas vee peal paremini toimetada ja jaanus jälle pildistas kaldal.


pozo | 4,2/75 | 1h30min

päikeseloojangusurf. päevastest asjadest jäi nii halb mekk suhu, et tuli tahtmine veel kodus vette minna. terve lahe pikkused liinid ja hästi võimas laine. hüpata praktiliselt ei saanud, sest laine ajas ennast erikuradi järsku püsti ja terve liin kukkus korraga kokku. mõned bäki katsed, aga sellised hädavariandid, polnud üldse lootust maanduda.

täitsa vastu pimedat läks laine paremaks ja kalda all sai tegelt päris mõnusalt lainet sõita ja lõpuks oli tuju nii hea, et ei tahtnud üldse maha minna... ja ei läinudki enne kui mitte muffigi enam ei näinud..

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar