esmaspäev, 5. august 2013

laua karistamine

pozo | 4,2/75 | 2h

hommikul napp pooltund kolmkuuega.. jälle sama jälkus, mis eile.. ilgelt võimas ja imelik laine, mis kalda all tuule ära sööb.. pärast sessiooni sain jälle uimesid lihvida..

õhtul kaalusin pikalt, aga õnneks panin lõpuks suurema ja ilgelt hea valik. korralikult powered up ja sain kalda alt ka enamvähem liikvele. bäkki vist ei saand kordagi proovida. ühe viskasin, rohkem igaks juhuks, sellise pealt, kust ei saanudki väga muud tulla kui umbes 30 kraadi pööret ja flätilt selja peale. nüüd tuleb meelde, et hommikuse sessiooni ajal tuli üks suht epic bäki katse. ma arvan, et üks kõrgemaid, mis ma teinud olen, vähemalt üleval tundus vesi ebatavaliselt kaugel.. ja väga ära ei nusserdanudki, ainult natukene keeras üle.

õhtul sai veel natuke table toppi visata ja kalda all suti veivata. paremaga pole kaks päeva üldse hüpata saanud, laine nurk või mingi asi kuidagi nii vale, et kohe üldse pole võimalik..

üks ilus spock sai ka purki.. proodelt saadud hüva nõu tundub, et töötabki..

pärast õhtust sessi ei piisanud enam liivapaberist ja käisin suured uimed ka viiliga üle.. olen viimase paari päevaga lähes tutikast lauast sellise keskpärase kriimu-kraamu saani teinud.. eile riivitud jalg ka täna hommikuse kütmise ajal kipitas päris mõnusalt.. lemmikud on need vigastused, mis jala aasas järjest auru peale saavad..

homme tenerifenaatorisse.. seal ei pidavat väga puhuma, peab formulapurjed ka peale viskama..

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar