pühapäev, 7. juuli 2013

kreisiness

arinaga | 4,2/100 | 1h

prognoos null, hommikul puhus lõunast, lõuna paiku keeras teistpidi ja pool tundi hiljem puhus neljasele. kaks-kolm tundi puhus, siis keeras jälle tagurpidi. pozos oleks viiesega sõita saanud, aga lainet polnud üldse ja tahtsin pigem grubbyt harjutada.

aga ei saanud grubbyt harjutada. vaid mõned katsed, vasakuga sain paaril korral lähedale. nii, et sain laua 180 peale ja mastigi tuulest läbi, aga siis ei tahtnud laud edasi keerata ja sellesse asendisse suringi.. forwardite ei teinud, küll aga kastiga mini-loop asju, mis olid siis kõik ülejäänud grubby katsed peale nende paari..

tuul taas täisdigitaalne — kas tiksud või on nii üle, et tahaks pigem tiksuda. ja ulmetsopp. jalad logisesid aasades niimoodi, et hakka valust kiljuma..

spocki tuli ka ainult üksikud ja isegi vulcan oli kohati liiga keeruline.

keha oli ka muidugi hommikusest trennist, eilsest ja tegelikult tervest nädalast nii laip, et alguses ei saanud üldse millegagi hakkama..

tunni kannatasin, siis oli närv must ja tulin igaks juhuks välja.. näiteks ühe paremaga spocki katse suutsin nii komponeerida, et hüpates tuli tagumine jalg aasast välja ja oskas kuidagi õhus varbad vastu uime lüüa... ma ei teadnud, et nii võimalik on.. suht nüriks lihvitud uimel on omad eelised...

2 kommentaari:

  1. Lauri on sull tekkinud juba ka arusaam Pozoz, et millised need tuulisemad kuud aastas on? Martin

    VastaKustuta
  2. eks juuni-juuli-august ole need kõige tuulisemad..

    VastaKustuta