teisipäev, 2. juuli 2013

väikesed ja suured lained

pozo | 4,2/75 | 2h30min

tunnike päeval ja õhtul enne tuttuminekut veel üks lärakas. päeval oli suti auklik tuul ja suti tsopisem, õhtul pinnas okei ja tuul uskumatult mõnusalt ühtlane. pool aega oli küll ka suht üle, aga see ei morjendanud üldse.

erilist hüppamist ei toimunud. palju sai veivata ja pisikeste lainete peal hakkab mingisugune oskus tekkima. suuremat võttes ei oska ikka kuidagi keha raskust ära sättida ja puterdan enamasti ära.

tagapool oma lauda käima ajades paistis järsku läbi purjetopi mingi ilge helikopter. see oli tohutult kõrgel jubekiiresti keerlev campello. kuna poole pöörlemise pealt märkasin, tundus alguses, et nii palju tiirutas, et äkki oli trippel.. aga maandus täiesti puhtalt nii et äkki ikka pigem tuppel. äge!

päeval ka elu pisima laine pealt bäki katse. sealt oleks ilgelt jõuliselt keeramist ässitades ära teinud, aga ma vist jäin ikka üleval viivuks mõttesse, kas tasub ja lõpuks kui keerasin, ei jõudnud enam õrnalt ka lauda enda alla saada..

uus eriti õhukese toruga al360 karbonpoom on täielik unelm.. see, mis alguses minu käte jaoks liiga peenike tundus. taglas tundub mitu kilo kergem.. ja niiii mõnusalt jäik.. kuu aja pärast ei oska tavalise toruga poomist vist üldse enam kinni võtta..

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar