esmaspäev, 4. mai 2009

vesi, vesi, kussa oled?

püünsi | 6,5/120 | 1h30min

püünsi ehk siis teine topu. sest nüüd saab püünsis ka igal pool jalgupidi põhjas jalutada. ja varbaid vastu pisikesi kive peksta. muhe.

passisin päevläbi tööl akna taga lehvivat lippu. mis ei lehvinud vaid oli pigem sirgeks triigitud asendisse kivistunud ja ainult värises pisut. väga ebameeldiv. kui lõpuks mere äärde jõudsin, olid mitmed tegelased veel glissis. kohmitsesin oma asjad valmis, andsin veel ühele autole elektrit, millel olid silmad lahti ununenud ja siis sai juba rahulikumalt üsna tuulevaiksesse merre jalutada. pagasnikust kiiruga (siis ju veel tuul puhus) krokodille otsides suutsin muidugi ka käe natuke katki teha, aga see enesekäristamine on juba nii igapäevane, et peaaegu ei vääri mainimist.

esimene tund polnud mingit glissilootustki ja harjutasin eelmine kord avastatud upwind360 asju. need ei tulnud sugugi nii hästi kui eelmine kord, sest tuul oli tugevam ja vägaväga puhangulisem. selleks hetkeks juba mitu aega vees ligunenud siim teadis rääkida, et ka varem oli väga puhanguline olnud ja mingit erilist komforti ei olla olnud. no hea seegi.

kui upwind360 ebaõnnestumistest kõrini sai, tegin väga korraliku tacki trenni. tack, laud otseks, jalad sõiduasendisse ja sealt juba kohe uus tack. jne. praktiliselt kõik tulid ilusti välja (välja arvatud need paar tükki, mis ei tulnud) ja sain jalgade töö palju paremaks. great success!

vahepeal tekkis ka pisike puhang, mille najal kaks triipu teha sai. ja ühe gybe'i. ja siis jälle tacki trenn, sekka mõned heli-tackid, õrna tuule gybe'id ja mõni upwind360.

selline tavaline dahabi päev..

Lauri Tibbo

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar