kolmapäev, 27. mai 2009

kauaoodatud kaunikene

püünsi | 6,5/99 | 2h30min

prognoosis igasuguseid äikesepilvi ja muud huvitavat ja vahepeal lubas, et puhub päeval üleni ära, siis jälle ähvardas alles õhtul hilja puhuma hakata jne. jõudsin poole kuue paiku kohale. autosid oli umbes neli miljonit, niiet sain teisele poole teed parkida. seal oligi mõnus muru peal toimetada. sai siis siimu käest uuritud, et on väga ebaühtlane, aeg-ajalt saab neljasega sõita, aeg-ajalt ei saa ka kuuesega käima. aitasin siis kasparil asju kokku panna ja tegin endale kuuepoolese valmis. vette sain mõnusal ajal, kohe väikse ülepurjestusega glissi ja täpiks. tuul vaikselt tõstis ja mingi hetk oli ka nii üle, et pidasin endaga väikse purje vahetamise koosoleku. õnneks ei läinud vahetama, sest varsti kukkus tuul parajaks ja vahepeal oli isegi natuke vähe suure jaoks.

üldiselt sai terve sessiooni mõnusasti sõita ja mõnusasti papaslalli võistlejate närvirakke kugistada. kuna jälle polnud ammu saanud, võttis niisama triibutamise tahe võimust ja lihvimist vajavaid elemente sai suht vähe treenitud. järgmine kord peab selle pulli lõpetama ja korralikuks hakkama. vahepeal muidugi puhus ka nii kõvasti, et down360 oli suht hirmuäratav suure purjega proovida. neid vist ei teinudki ühtegi korralikult seekord. hiljem, kui tuul kukkus, sai natuke tack'i harjutatud ja millegipärast tuli kalda all paremaga mitu heli-tacki järjest välja. sellised hästi kiired ja suht puhtad sattusid.

täitsa lõpus, kui enam sõidutuult peaaegu ei olnud, proovisin ka upwind360 mõlemal halsil, aga hävisin totaalselt. suure purjega need nagunii keerulisemad ja ma ei suutnud kordagi keha asendit nii sättida, et mind lõpus purje avamisel laua pealt minema ei visataks. varem olin just näinud, kuidas siim ühe ilusa upwind360 suure tuulega mul täiesti nina ees ära tegi ja see ajas kenasti närvi.

natuke enne üheksat veest välja. päikeseloojang ja asjad. kokkuvõttes mõnus triibutamise päev. ühtteist jäi natuke kripeldama ka..

Lauri Tibbo

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar