kolmapäev, 25. juuni 2008

vägivald pirital

pirita. 5,0/108. 1h10m. vabamets meelitas püünsi asemel pirtale ja mõtsin, et pole sada aastat laineid näinud, et no okei siis.. aga ei olnud okei. üle, üle, üle. kõik asjad olid üle. kangutasin seal oma viiesega, kuigi tegelt oleks 4,0 täitsa paras olnud. urvekas ja muud mikroskoopilised olendid oleks palja masti ja poomiga ka glissi saand. lauda oleks ca 70-75 liitrist vaja olnud. tänud vabametsale, kes oma sajakaheksase hawki mulle laenas - see oli muidugi ka tohutult liiga suur, aga mu enda paat oleks esimesest laineharjast õhku tõusnud ja koos kapteniga lihtsalt minema lennanud. puhus läänest ca 13-14ms.

alguses ei osanud ikka absoluutselt mitte midagi ja vaatasin lihtsalt, et üüüü kui kiftid suured lained. siis jõudsin ujumistsoonist välja ja nägin päris laineid. esimese hooga asendus naeratus väikse paanikaga ja tegin ruttu-ruttu ukse nii pärani kui sai. siis olin juba mäe tipus ja järgmisena oli see asi, et ohh näe vabalangemine. millele järgnes ofcoors ujumine.

mingi aja pärast hakkasin jubedate oludega leppima ja üritasin niisama laineliinide vahel kihutada. muidu oli vägaüliäge, aga kuna uks pidi pärani olema, siis oli sõiduasend pigem kehvapoolne. ja tuju tegid natuke rõõmsamaks paar väga ilusat lainest alla keeratud gybe'i muuli juures rannas. mmm... :) üks suhteliselt ilus gybe tuli isegi taga mägedes vasakuga. hüpetega oli nii, et neid ei olnud. olid mingid koledused, mis sai kõik spinni maandutud. üritasin hüppeid võimalikult palju vältida, aga aeg-ajalt tehti õhkutõusmise otsus minu eest. lihtsalt ei saanud ust piisavalt lahti ja pidi lendama minema.

kannatasin natuke üle tunni ära. siis olid käevarred jämedad ja olin ennast kukkumistega natuke räsinud ka ja mõtsin et läen enne välja kui midagi ära lõhun.

enam ei taha sellistesse lainetesse nii valede asjadega minna. üleüldse loodan, et see nädal enam korralikult ei puhu - täiesti siiber sellest surfist... siinkohal veel tervitused erkile, kes tuli just nädalasest surfilaagrist, aga oli täna nii kaua vees nigu poleks mitu aega korralikult sõita saanud :)

Lauri Tibbo

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar