pühapäev, 22. juuni 2008

auklik püünsi

püünsi. 5,0/120. 1h. panin alguses 200 liitrise lauaga püünsi poole ajama lootes sellega ehk isegi kihutada saada, aga poolel teel hakkasid tantsivad puuladvad hirmutama.. mere äärde jõudes olin kindel, et isegi väike laud ja 5,0 võib liiga palju olla.. niisiis kaks kilomeetrit enne püünsit ots ringi ja väikse (väiksema) laua järele. poole tunni pärast hakkasin jälle püünsisse jõudma. tuul tundus ilus, 5,0 kokku ja vette. ja siis algas tiksumine. tuult oli viiese jaoks täpselt liiga vähe. läksin korra aegna alla, seal sai isegi sõita, aga kohati ei käinud isegi seal. hakkasin siis väikeste asjadega heli-tacki harjutama ja tuli täitsa edukalt. paremaga paremini kui vasakuga miskipärast. ühe up360 katse tegin ka, aga see ei läinud üldse hästi ja kuna need hullud tüdrukud (siim teab, kellest jutt) olid jälle platsis, siis ei tahtnud nende nähes oma kukkumisoskust demonstreerida...

siis tõusis tuul ja läks veel auklikumaks. raputas niimoodi, et heli-tacke oli vastik teha, aga korralikult sõita ka ei saanud. paaril korral proovisin paremaga down360 ka. ühe korra tegin isegi ära, aga jälle nii, et toetasin lõpus uime põhja kinni ja siis oli aega sättida seal asju õigetpidi jne:)

ps. tore, et põhjarannikul pole ka veel jaanipäeval suvise lühikese varruka kalipsoga midagi teha. mul oli isegi õhuke vest all, aga ikka oli tund aega pärast vette minekut juba nii jahe, et väga sisse kukkuda ei tahtnud..


Lauri Tibbo

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar